Sadržaj

Skijanje

Crveno-bijele oduševljavaju natjecatelje i rekreativce.

Oni će sigurno biti oduševljeni skijama s oznakom XT koja u ovom slučaju znači „cross turn“ i predstavlja savršenu mješavinu slalomskih i veleslalomskih skija. 
Skije iz serije Redster XT odlikuju se svestranim karakteristikama koje omogućuje posebna geometrija skija s različitim duljinama radijusa. Kombinacija različitih radijusa omogućuje iznimnu razigranost, okretnost i pritom održava skije mirnima u dugim zavojima. Zahvaljujući visokokvalitetnom središtu s drvenom jezgrom (Power Woodcore) skije iznimno su dinamične i brzo reagiraju. Drvena jezgra također pridonosi stabilnosti skija i ublažavanju vibracija.
Konstrukcija skija omogućuje savršen prijenos energije i precizno upravljanje zavojima u svim uvjetima. Skije su opremljene ulošcima od titanija koji osiguravaju izvrsnu torzijsku stabilnost i apsorpciju vibracija. Kombinacija Camber i Rocker oblika osigurava izvrsno prianjanje rubnika i jednostavan ulazak u zavoj.
Ljubiteljice skijanja razveselit će skije iz serije Cloud. Riječ je o iznimno kvalitetnim skijama koje su namijenjene za skijašice koje od skija zahtijevaju beskompromisnu učinkovitost, a istodobno žele i lijep izgled. Zahvaljujući laganom materijalu, Piste Rockeru i posebnom V-shape obliku, skije linije Cloud iznimno su vodljive svestrane skije koje osim toga nude i beskompromisnu prilagodljivost i odaziv.