Sadržaj

Skijanje

Mnogi ljudi već razmišljaju o kupnji novih skija. Ako ste među njima, ne propustite revolucionarnu Primetime seriju skija slovenske tvrtke Elan.

Tko ne poznaje brend Elan? U Elanu, gdje se tradicija dizajniranja skija njeguje više od 80 godina i zapravo su pioniri skijanja s carving skijama. Predstavili su novu prekretnicu u razvoju skija za uređene staze, objedinjenu u nove skije Primetime.

Zašto odabrati Elan Primetime skije?

U Elanu dobro znaju da među skijašima na uređenim stazama postoje različiti tipovi skijaša. Neki vole brzinu, drugi uživaju u kratkim zavojima, a treći uživaju u opuštenom krstarenju stazama. Zato su stvorili Primetime obitelj skija, koje donose novi val entuzijazma i uzbuđenja na staze.

Primetime je obitelj od osam modela skija, uključujući četiri modela za muškarce i četiri modela za žene. Svi modeli spajaju mladenačku filozofiju dizajna s najsuvremenijom tehnologijom rezanja, koja osigurava najbolje skijaško iskustvo na uređenim skijaškim stazama za sve profile skijaša.

Tehnologija PowerMatch za izvrsnu kontrolu rubnjaka, i izvanredne vozne karakteristike

Jedan od najvažnijih ciljeva u oblikovanju Primetime skija bio je dizajn skija, koji skijašima daje više kontrole u zavojima, bez obzira na njihove skijaške vještine. To su postigli uz pomoć PowerMatch tehnologije s Dual Density Woodcore koja prilagođava i dodaje materijale tamo gdje je najpotrebnije:

  • Duž unutarnjeg ruba skije, PowerMatch tehnologija koristi deblji profil i jače materijale kako bi pružila veću snagu, stabilnost, prianjanje rubova i odziv.
  • Na vanjskom rubu, profil je tanji na vrhu i repu, s tehnologijom PowerMatch koja koristi lakše materijale za veću agilnost, manju težinu, lakoću i mekši osjećaj.

Međutim, PowerMatch tehnologija daleko je od jedinog čime se Primetime skije mogu pohvaliti. Osim toga, skije su opremljene sa:

  • DualTi ojačanja za izvrsnu kontrolu rubova, snagu i odziv;
  • Racing Sidewall tehnologija za izravan prijenos snage;
  • Amphibio profil, koji kombinira rocker profil s vanjske strane skije za lakši ulazak u zavoje i klasični camber profil s unutarnje strane za bolje prianjanje rubova.

Svim navedenim značajkama potrebno je dodati i inovativni 3D dizajn skija. Svi modeli odjeveni su u svjež monokromatski izgled koji će privlačiti pažnju.

Elan Primetime – odličan izbor za skijaše svih profila

Unatoč zajedničkoj jezgri PowerMatch tehnologije, različito nazvani modeli u seriji Primetime nude različite i posebno dizajnirane tehnološke značajke. Zahvaljujući tome, lako možete pronaći skije koje će savršeno odgovarati vama, vašem stilu skijanja i vašim vještinama:

  • Ljubitelj brzine: muški model skija Primetime 55 

Riječ je o najnaprednijim modelima u obitelji , koji omogućuju brz i ubrzan prijelaz s rubnika na rubnik, pa su namijenjeni naprednim skijašima koji vole savršene zavoje.

  • Rani zlatni sat:  ženski model skija Primetime N°4

Ovaj model skija nudi povećanu brzinu na rubu za iznimne carving performanse, tako da je pogodan za sve one skijaše koji rado rade savršene i lagane carving zavoje tijekom cijelog dana.

  • Za cjelodnevno skijanje: muški model skija Primetime 22 i ženski model skija Primetime N°2

Riječ je o skijama koje omogućuju lagani prijelaz s ruba na rub i pružaju izuzetan odziv, zbog čega nude cjelodnevno uživanje na skijaškoj stazi.

Skije Elan Primetime iz asortimana INTERSPORT

Svi navedeni modeli skija uskoro će biti dostupni u svim INTERSPORT trgovinama i online trgovini. Posebno treba istaknuti modele skija Primetime 22 i Primetime N°2 koji će biti ekskluzivno dostupni u asortimanu Intersporta.

Osim već spomenutog prijelaza s rubnika na rubnik i iznimne odzivnosti, ovaj model skije omogućuje i iznimnu agilnost i dinamiku. Zahvaljujući PowerMatch tehnologiji osiguravaju sigurno upravljanje skijama, ali i dopuštaju pogreške, zbog čega su idealan izbor kako za srednje tako i za iskusnije skijaše.