Trendovi

Pokloni za sve generacije!

Pokloni za sve generacije! Komad sportske opreme također može biti odlična ideja kao poklon za rođendan, za novu godinu, kao zahvala … svatko , tko se bavi sportom, će se zasigurno razveseliti nekom upotrebljivom poklonu. Sportski poklon može biti lopta za nogometaša, majica za trkača, kapa za hladnije dane, te omiljeni kotačići za naše najmlađe… Zapravo, teško da će te u Intersportu ostati ravnodušni, nad širokom paletom najnovije sportske opreme…

Topla kapa

Vunena kapa simbol je topline i udobnosti. Zato je uvijek dobrodošla kao zimski poklon. Kolekcija nizozemskog brenda Barts uvijek je puna prekrasnih i čudesnih kapa za muškarce, žene, djevojčice i dječake. U novoj kolekciji brenda B A R T S, koja se u srca utisnula svojim prekrasnim pletivima, zasigurno će svatko pronaći svoju omiljenu kapu.

.

Klizaljke

Klizanje je jedan od tradicionalnih zimskih sportova. I u Hrvatskoj imamo dosta prekrasnih klizališta na kojima možete doživjeti pravu zimsku bajku. Zato su klizaljke izvrstan dar i za mlade i za odrasle.

Za nogometne entuzijaste

Svaki navijač ima svoj omiljeni klub. Na našim policama lako ćete pronaći dresove, majice i trenirke u bojama legendarnih klubova, kao što su FC Barcelona, Liverpool, Paris Saint Germain, Real Madrid, Bayern…

Sportski sat

Pametan sportski sat više je od običnog sata. On je trening partner. Mjeri korake, metre, brzinu, kalorije, bilježi sve podatke i nudi dubinsku analizu. Zato svaki zaljubljenik u sport ima svoj sat, uz pomoć kojeg postavlja ciljeve i motivira se pomicati granice.

Poklon kartica Intersport

Neki sportaši imaju vrlo istančan ukus i, prije svega, stalno su u pogonu, pa im uvijek nešto treba. Za njih su prikladne poklon kartice Intersport. Zahvaljujući njima, moći će sami birati što i kada im je najpotrebnije.

.

Za fit svakodnevnicu

Biti fit je, da tako kažemo, standard modernog načina života. Toga svjesni su i dizajneri Energetics proizvoda, koji u svojim bogatim paletama nude brojne dodatke za fitness, jogu i treninge. Tu su razne podloge, utezi, trake i ostali dodaci koji mogu biti jako lijep poklon i poticaj za aktivan svakodnevni život.

Za razigranu mladež

Djeca i mladi obožavaju sve što se vrti. To može biti skateboard, može biti romobil, a mogu biti i role. Bilo da se radi o rotirajućem proizvodu na dva, tri ili četiri kotača, nove role, skate ili romobil imaju čarobnu moć. Poklon na kotačiće, biti će pun pogodak.