Sadržaj

Trendovi

Blagdansko darivanje je pred vratima i ako ste jedan od onih koji kasne u potrazi za poklonima u zadnji čas, onda je ovaj blog savršen za vas. Bilo da tražite poklon za svoje mališane, prijatelje ili članove obitelji, naši prijedlozi zasigurno će vam olakšati izbor. Visoka cijena nije kriterij da je poklon savršen. Pravo značenje poklona leži u promišljenosti, i trudu koji je uložen u odabir poklona. A ne u njegovoj novčanoj vrijednosti. Prava vrijednost poklona krije se u emocijama onoga koji daruje, i u radosti koju poklon donosi primatelju.

Zato je važno da poklon izmami osmijeh na lice! A ne da potrošimo puno novca, kako bi smo osobi pokazali koliko je volimo. Za vas smo pripremili popis originalnih i korisnih pokona u različitim cjenovnim razredima. S njima ćete u nekoliko klikova napuniti svoje poklon vrećice i provesti dragocjeno vrijeme u društvu onih koje darivate – a to je neprocjenjivo.

Pokloni u vrijednosti do 20 EUR

Ne treba vam puno novca da nekome poklonite unikatan poklon. Sve što trebate je nekoliko originalnih ideja. A sigurni smo da će vaš poklon oduševiti svakog primatelja. U kategoriji poklona do 20 eura, odličan su izbor tople rukavice i kape, čarape ili praktična torbica.

Pokloni u vrijednosti do 50 EUR

Pokloni u vrijednosti do 50 eura mogu biti iznimno korisni, a njihov je izbor još raznolikiji. Za 50 eura lako možete pronaći poklon za koji ste sigurni da neće skupljati prašinu, ali i da će ga primatelj sa zadovoljstvom koristiti.

Odlična ideja za poklon do 50 eura su razne klupske majice, hlače i ostali dodaci s logom Dallas Mavericksa, Juventusa i Real Madrida. Također možete dobiti puno drugih kvalitetnih proizvoda za ovu vrijednost, kao što su termos boca, čarape, lopte, buff, prostirka za vježbanje, skateboard, ruksaci i čeone lampe.

Pokloni u vrijednosti do 100 EUR

Pri odabiru darova također je važno uložiti u što kvalitetnije komade. Ako ste za svog primatelja pronašli skuplji poklon, a kvaliteta opravdava cijenu, ovo je odličan izbor, jer će ga poklon dugo služiti.

Ako niste ograničeni budžetom ili zaista želite svojim najdražima darovati koristan i kvalitetan poklon. Onda ćete u kategoriji poklona do 100 EUR, zasigurno pronaći odgovarajući proizvod. Za ovu vrijednost možete dobiti proizvode kao što su; replike raznih dresova (košarkaški, nogometni), klizaljke, role, štapove i stolni tenis. Izvrsna ideja za poklon djeci svakako su sanjke, nogometni golovi, skijaška kaciga, romobili i guralice.

Pokloni u vrijednosti iznad 100 EUR

Kada darivanje koristite za kupnju kvalitetnih poklona, za koje ste sigurni, da ih primatelj zaista treba. Te ste spremni izdvojiti nešto više novca, tada provjerite ponudu darova iznad 100 EUR. Snježne krplje, sportski satovi, grijaći za pancerice, sprave za fitnes, bicikli i e-romobili, mogu biti odlična ideja za kupnju.

Prilikom odabira pravog poklona uvijek imajte na umu, da su najbolji oni darovi, koji jasno pokazuju da su odabrani s mišlju na primatelja. Bez obzira da li darujete za 20 ili 100 EUR, to treba biti nešto što će primatelj rado koristiti, a prije svega neka bude poklonjeno od srca.