Biciklizam

Top bicikli za djecu

Kupnja dječjeg bicikla nikako nije lak zadatak. To moraju biti top bicikli za djecu. S jedne strane, važno je da se dijetetu sviđa bicikl. Dok s druge strane, on mora biti funkcionalan i dovoljno kvalitetan da ga dijete može voziti dugži niz godina. Bicikl mora biti prilagođen djetetovoj dobi, visini odnosno tjelesnoj težini. Kako bi naši mališani što brže dobro ovladali biciklističkim vještinama.

No, budući da je ponuda dječjih bicikala danas vrlo raznolika, mnogi se roditelji često nađu u dilemi prilikom kupnje. Da bismo vam olakšali odluku, evo nekoliko top bicikli za djecu različite dobi, koji su dostupni u našoj ponudi.

s

Nakamura Catch JR

Brend Nakamura svima je vrlo poznat. Kvalitetni francuski proizvođač bicikala, koji nudi samo najbolje za sve strastvene bicikliste, bez obzira na dob i spol. Stoga neće biti suvišno obratiti pažnju na dječji bicikl Nakamura Catch JR 24, koji je sa svojim 24-inčnim kotačima izvrstan izbor za djecu do 14 godina. A zbog svoje neutralne sive boje mogu ga koristiti dječaci i djevojčice.

Riječ je o modelu dječjeg bicikla s aluminijskim okvirom, što znači da je bicikl dovoljno lagan da dijete može njime lakše upravljati i omogućuje mu vožnju s manje napora. Sa svojih 18 stupnjeva prijenosa, Shimano nudi optimalan omjer prijenosa, pa s njima lako možete ići na dulja obiteljska putovanja. Bicikl je opremljen kvalitetnim V-kočnicama i prednjim opružnim vilicama Suntour, pa je pogodan i za vožnju šumskim stazama ili makadamom.

U našoj ponudi postoji i verzija s manjim kotačima, to je naime Nakamura Catch JR 20. Također je izvrstan dječji brdski bicikl, koji ima 20-inčne naplatke, pa je prikladniji za mlađu djecu. Uživat će posebno dječaci i djevojčice do 10 godina, koje dodatno zabavlja vožnja neravnim terenom i šumskim stazama.

Nakamura Catch JR 20 može se pohvaliti laganim aluminijskim okvirom i 6 Shimano brzina. Oni omogućuju lako prebacivanje, i dovoljni su samo da dijete nauči pravilno mijenjati, što je presudno za ugodniju vožnju. Klasičnim V-kočnicama, koje su prilagođene veličini djetetovih dlanova, dijete može kočiti bez puno napora, čineći vožnju sigurnijom.

h

Genesis Melissa 24

Iako je ovaj engleski brend bicikala Genesis relativno mlad, to je već dobro poznati brend Intersporta, koji je popularan među mnogim ljubiteljima biciklizma. Ako tražite najprikladniji dječji bicikl, ispravno je razmisliti i o njemu.

Genesis Melissa 24 je djevojački brdski bicikl u crnoj boji s atraktivnim crvenim i zelenim detaljima. Sigurni smo da će zapasti za oko svim djevojkama, koje žele atraktivan i istovremeno funkcionalan bicikl. Ovaj dječji bicikl ima praktički sve što je potrebno za ugodnu i sigurnu vožnju

Bicikl ima lagani aluminijski okvir s prilagođenom geometrijom. Tako da će djevojke na ovom biciklu imati bolju kontrolu i znatno veću stabilnost. Kvalitetne opružne vilice Suntour izvrstan su izbor, jer omogućuju ugodnu vožnju i najbolje amortiziranje čak i na najzahtjevnijim terenima. No, ako ovome dodamo 21 Shimano zupčanik, možemo reći da je bicikl izvrstan izbor za sve odrasle djevojke, koje žele bolje upoznati svijet brdskog biciklizma.

h

Head Ridott II 26

Iako Head bolje poznajemo kao proizvođača skija i teniskih reketa, već nekoliko godina proizvodi i kvalitetne bicikle. Oni postaju sve popularniji među ljubiteljima biciklizma, a njihova ponuda postaje sve šira. Nisu zaboravili ni na naše najmlađe članove obitelji, zbog čega je u našoj ponudi i dječji brdski bicikl Head Ridott II 26.

Ovaj brdski bicikl ima kotače od 26 inča i pogodan je za adolescente. Svojom žuto crno bojom atraktivan je i privlačan na prvi pogled. No, bicikl će vas oduševiti ne samo izgledom, već i funkcionalnim komponentama koje omogućuju najnebrižniju vožnju.

Tome doprinose izdržljive prednje vilice, kvalitetne Tektro kočnice i 7 Shimano zupčanika, omogućujući lako prebacivanje i idealan omjer prijenosa u svakom trenutku. Okvir je izrađen od legure aluminija, pa je izuzetno otporan na lomljenje, ali istodobno održava malu težinu. Dodatna prednost ovog bicikla je unutarnje ožičenje kabela, što smanjuje njihovo trošenje i poboljšava cjelokupni izgled bicikla.

Genesis Hot 24

Također ćete pronaći iste karakteristike kao i dječji bicikl Genesis Melissa 24, s dječjim biciklom Genesis Hot 24. Jedina i ujedno i najuočljivija razlika među njima je u njihovom izgledu. Dječji bicikl Genesis Hot 24 ima aluminijski okvir u crvenoj boji i s crnim i žutim detaljima, pa će vjerojatno upadati u oči rastućih pridošlica. Na ovom biciklu dobit ćete sve značajke kao za djevojčki bicikl: V-kočnice, 21 Shimano zupčanik i opružne vilice Suntour.

Capriolo Diavolo 200

Capriolo Diavolo 200 je dječji brdski bicikl namijenjen vožnji u prirodi. Okvir bicikla izrađen je od čelika, a bicikl ima Shimano mjenjač sa šest brzina, ​​Promax V-kočnice i 20″ kotače. Geometrija bicikla prilagođena je djeci visine 135-145 cm. Kombinacija dugotrajne i izdržljive opreme jamči dugoročno veselje i zadovoljstvo na biciklu.

o

Gdje kupiti kvalitetan dječji bicikl?

Ako za svoje dijete želite samo najbolje, odaberite kvalitetan dječji bicikl za njega. S njim će prijeđeni kilometri biti ne samo ugodni, već i sigurniji. Stoga preporučujemo da pregledate našu ponudu i pronađete najprikladniji model za svoje dijete, a savjetima će vam pomoći i naši profesionalno obučeni prodavači.