Skijanje

Skijaške kacige s najboljim omjerom cijene i kvalitete

Skijaške kacige s najboljim omjerom cijene i kvalitete. U većini sportskih aktivnosti najveću opasnost predstavljaju ozljede glave. Stoga je odabir skijaške kacige presudan. Sigurnosni zahtjevi kaciga razlikuju se ovisno o vrsti sporta. Najveće razlike su u obliku i izradi. Razina sigurnosti određena je posebnim standardima.

Hrvati su iznimni ljubitelji skijanja, a sve je više i ljubitelja bordanja. U oba su sporta opasnosti rizika i ozljeda glave slični. Skijaške kacige moraju biti izrađene od materijala koji su najučinkovitiji u zaštiti od udaraca. Unutrašnjost bi trebala biti što mekša, materijali bi trebali upijati vlagu i dobro apsorbirati udarce. Otvori na ušima trebali bi osigurati izvrsnu čujnost i izjednačavanje tlaka.

U nastavku ćemo vam predstaviti najbolje kacige po najpovoljnijim cijenama. Sve predstavljene modele odlikuje izvrstan omjer kvalitete i cijene.

Skijaška kaciga ALPINA GRAND

Optimalno pristajanje, udobna unutrašnjost i maksimalna zaštita. Ovo su samo tri velike prednosti kacige Alpina Grand.

Mekani dizajn ušnog djela kacige i toplo područje oko vrata osiguravaju maksimalnu udobnost. Kaciga je opremljena sustavom za podešavanje veličine – Run System. Kontrolni sustav Airstream pruža izvrsnu ventilaciju. Podstava kacige je skidiva i periva. Vrhunski dizajnirana skijaška kaciga po pristupačnoj cijeni.

Skijaške kacige HEAD KNIGHT

Lagana, sigurna, s ugrađenim vizirom – TOP muška skijaška kaciga Head Knight.

Kaciga Head Knight izrađena je od visokokvalitetnih i laganih materijala. Pruža korisniku izvrsnu vidljivost pomoću vizira. Anatomskog je oblika i omogućuje 2D prilagodbu glave. Unutarnja obloga je periva. Također ga naširoko koriste skijaši Svjetskog kupa koji od skijaške opreme zahtijevaju najvišu razinu sigurnosti.

Skijaška kaciga POC OBEX PURE

POC Obex Pure je skijaška kaciga koja teži savršenstvu. To je najlakša kaciga iz kolekcije POC i primjerena je za skijanje i bordanje u različitim uvjetima. Kaciga ima odličan sustav ventilacije, a također osigurava jednostavno prilagođavanje obliku glave.

Kaciga je kompatibilna s komunikacijskim sustavom Obex. Kaciga je kompatibilna s POC skijaškim naočalama. Omogućuje vam 100% pristajanje na glavu. Kvaliteta? VRH! Cijena? Sjajna!

Skijaška kaciga

REVENT + X

Atomic Revent + X je vrhunska skijaška kaciga koja zahvaljujući In Mold Shell konstrukciji i EPS Holo Core jezgri osigurava do 30 % veću zaštitu nego što ju zahtijevaju standardi, a unatoč tome kaciga ostaje lagana. Sistem podešavanja veličine 360° omogućava odlično prianjanje obliku glave.

Najveće značajke Revent + X kacige su izvrsno pristajanje, izuzetna zaštita, udobnost, dizajn, mala težina, aktivna ventilacija za tople dane, slušalice kompatibilne sa audio sustavom, TOP cijena.

Skijaška kaciga

SMITH MISSION

Savršenu kombinaciju klasičnog stila i najnovije tehnologije predstavlja vrhunska skijaška kaciga Smith Mission.

Model kacige Smith Mission je odlična kombinacija klasičnog stila i najnovijih tehnologija. Ultra lagana konstrukcija In-Mold smanjuje težinu kacige, a konstrukcija Aerocore je obogaćena s Koroyd-om, koji omogućava maksimalnu zaštitu. Cijela kaciga je vrhunski prozračna. Odnos između kvalitete i cijene kacige također je vrhunska. Provjereno!

Skijaška kaciga

BOLLE JULIET

Skijaška kaciga s najvišim stupnjem otpornosti na udarce – Bolle Juliet.

Bolle Juliet je skijaška kaciga koja je izuzetno otporna na udarce i udovoljava standardima EN 1077 i ASTM F 2040. Jednostavno se prilagođava veličini i obliku glave, a kaciga odgovara boji i dizajnu skijaških naočala Bolle. TOP omjer između kvalitete materijala i cijene! Zajamčeno u našoj internetskoj trgovini.

Skijaške kacige SALOMON PIONEER VISOR

Salomon Pioneer Visor je skijaška kaciga s vizirom. Dizajnirana za skijaše koji vole dobro pristajanje i stil, kao i zaštitu glave. Jedinstvena kaciga nudi sustav za jednostavnu zamjenu leća i inovativan sustav Motion Shield za savršeno pristajanje i udobnost.

Impresionirat će i one koji nose dioptrijske naočale, jer vas neće ometati ispod kacige. Da biste poboljšali udobnost u samo nekoliko sekundi, prilagodite opseg kacige sustavom Custom Dial bez neugodnosti pritiskanja. Sustav EPS 4D pruža poboljšanu zaštitu od udara, tako da možete s pouzdanjem i bez brige uživati ​​u bijelim padinama.

Skijaške kacige McKINLEY FLYTE PRO HS-618

Iznimne funkcionalne značajke i visoka razina udobnosti, klasični čisti dizajn ključne su značajke skijaške kacige McKinley Flyte Pro HS-618. 

Kaciga je izuzetno lagana i izdržljiva. Optimalno podešavanje omogućava sustav A.H.R, koji također pruža izvrstan prilagodljivi sustav ventilacije. Na kacigu možete pričvrstiti i skijaške naočale. Pričvrstit ćete ga podesivim remenčićem ispod brade.