Sadržaj

Trčanje

Trčanje je i dalje jedna od najčešćih tjelesnih aktivnosti. To se može pripisati prirodnosti kretanja i pristupačnosti ovog sporta – svatko može trčati. Bez plaćanja ulaznice, plaćanja pristupa video sadržajima i kupnje široke palete opreme. Potreban vam je samo jedan prilagođen i kvalitetan komad koji će zaštititi vaša stopala, noge, leđa i zglobove od neželjenih ozljeda. A ujedno će vam pružiti još bolje iskustvo trčanja. To su kvalitetne tenisice za trčanje.

Pogledajte ovosezonski izbor najboljih tenisica za trčanje, opremljenih najnovijim tehnologijama i inovacijama koje će vašu trkačku izvedbu podići na višu razinu.

adidas 4DFWD 2

.

Uz adidas tenisice 4DFWD 2 doživjet ćete potpuno nove dimenzije trčanja. Kombiniraju novu i jedinstvenu inovaciju 3D tiskanog međupotplata koji nudi moderan sustav amortizacije.

Ova jedinstvena amortizacija smanjuje sile kočenja pri svakom koraku i pretvara energiju udarca u kretanje prema naprijed. Rezultat je trčanje bez napora kakvo nikada prije niste iskusili i rušenje osobnih rekorda u trčanju.

Više o modelu ovdje.

adidas Adizero Adios 7 

.

adidas Adizero Adios 7, riječ je o tenisici za trčanje koja je namijenjena i trkačima i trkačicama te pruža potpunu udobnost i potporu na najdužim stazama.

Zahvaljujući ultra-laganoj Lightstrike Pro amortizaciji koju čine tri sloja najizdržljivije pjene, ove tenisice za trčanje omogućuju vam trčanje pri većim brzinama iznimno dugo, bez osjećaja umora nakon dugog trčanja.

Pogledajte model ovdje.

adidas Ultraboost 22 GTX

.

adidas Ultraboost 22 GTX su vrhunske muške tenisice za trčanje koje odlikuje izuzetno moderna konstrukcija. Ovaj put su po prvi put opremljene i Gore-Tex membranom.

Donji dio potplata presvučen je Continental gumom koja omogućava izvrsno prianjanje. Također novost u tenisicama je adidas LEP sustav za linearno ubrzanje energije i odzivniji korak.

Pogledajte model ovdje.

Asics Magic Speed 2

.

Ako tražite svestranu tenisicu za tempo trčanje i natjecanja, onda su Asics Magic Speed ​​​​2 tenisice za trčanje odličan izbor. S njima će čak i naporan trening trčanja postati lagan i manje naporan.

Duž cijele dužine potplata nalaze se komprimirane karbonske i TPU ploče koje osiguravaju učinkovit prijenos energije u smjeru kretanja. Jedinstvena amortizacija FF Blast Plus dodana je gornjem sloju međupotplata, pružajući savršenu apsorpciju udaraca i brz trkački korak.

Više o modelu ovdje.

Asics GEL-Nimbus 25 Lite-Show

.

Ako želite osjetiti savršenu mekoću, onda su ženske tenisice za trčanje Asics Gel-Nimbus 25 Lite-Show pravi izbor. Potpuno redizajnirana tenisica kombinira FF Blast Plus Eco pjenu i najnoviju Asics PureGEL tehnologiju.

Integrirana je u međupotplat u području pete i čak je 65% mekša od prethodne verzije, pružajući iznimnu apsorpciju udarca, mekše doskoke i udobnost. Redizajnirana konstrukcija je fleksibilnija i grli stopalo u području gležnja za luksuzniji, udobniji osjećaj savršenog pristajanja.

Više o modelu ovdje.

Nike Air Zoom Alphafly Next% 2

.

Atraktivne, moderne i ujedno iznimno brze – ovo su ženske tenisice za trčanje Nike Air Zoom Alphafly Next% 2, koje će vas očarati čim ih obujete. Debeli, a istovremeno lagani potplat od ultralake ZoomX pjene osigurava optimalan povrat energije i iznimno učinkovito trčanje.

Spajaju brzinu i udobnost, i sigurni smo da će vrlo brzo postati vaš omiljeni par tenisica za trčanje. Jer će uz izniman odziv tenisice rušenje osobnih rekorda postati vrlo jednostavno.

Više o modelu ovdje.

Saucony Endorphin Pro 3

.

Saucony Endorphin Pro 3 su muške tenisice za trčanje koje će impresionirati sve brze trkače sa željom za novim osobnim rekordima. Opremljene su mnogim inovacijama kao što je potplat XT-900 s posebnom karbonskom pločom u obliku slova S i PWRRUN PB pjenom za iznimnu amortizaciju, potporu i brzinu.

Više o modelu ovdje.

Posjetite INTERSPORT prodavaonice i provjerite široku ponudu premium tenisica za trčanje, u kojima ćete zasigurno pronaći savršen model za sebe.