Sadržaj

Trčanje

Jeste li ikada sanjali da trčite tako lako, kao da lebdite na oblacima? U inovativnom švicarskom brendu On taj su san odlučili pretvoriti u stvarnost. Osmislivši tenisice za trčanje koje su od sada dostupne u trgovinama INTERSPORT Hrvatska i online trgovini, te nude nesagledivu udobnost.

ON: revolucija trkačkog iskustva!

ON priča počinje s jednostavnim ciljem – revolucionarizirati trčanje snagom vrhunske tehnologije. Ova se priča na kraju pretvara u iskustvo “trčanja po oblacima”. Od tada je On postao sinonim za inovativnu tehnologiju trčanja, s prepoznatljivom CloudTec® tehnologijom koja omogućuje mekane doskoke i eksplozivne odraze.

Srce tvrtke On je u laboratorijima, gdje znanstvenici neprestano eksperimentiraju kako bi stvorili nove i bolje proizvode, te kako bi povećali trajnost proizvoda.

On nije samo brend, već i pokretač promjena. Predanost brenda održivosti, ogleda se u svim aspektima proizvodnje, od korištenja alternativnih materijala do stvaranja kružnih sustava. Te promicanja održive proizvodnje, jer kako kažu, spašavanje planeta je timski sport.

Kakav je novi On Cloudmonster 2?

Nove tenisice za trčanje On Cloudmonster 2, još su bolje od svojih prethodnika. U obnovljenoj i poboljšanoj verziji nude još veću amortizaciju i mekoću, kao i poboljšanu odzivnost potplata. To znači da ćete u njima moći trčati još dulje, udobnije i još brže nego u njihovim prethodnicima. Prikladne su za sve vrste trkača – od početnika do najzahtjevnijih trkača. Njima možete trčati sve od laganih opuštajućih trka, pa do najintenzivnijih treninga.

Novi Cloudmonster 2 izvrstan je za duža trčanja, čak i kod bržeg tempa. U usporedbi s prethodnim modelom, ove tenisice za trčanje još bolje reagiraju, ali su u isto vrijeme vrlo amortizirane i stabilne. Sigurno će biti na vašem popisu najčešće korištenih tenisica u godinama koje dolaze.

Cloudmonster 2 može se pohvaliti…

• Veća količina Helion™ pjene osigurava maksimalnu amortizaciju i udobnost

• CloudTec® tehnologija omogućuje meke doskoke i eksplozivna odzive

• Speedboard™ osigurava još veći odziv i brže trčanje

Model je dizajniran tako da u početnim kilometrima možete lako kontrolirati tempo trčanja, a kada dođe vrijeme za ubrzanje, oblik tenisice praktički vas tjera da trčite na prednjem dijelu i time pojačate ritam. .

Novi Cloudmonster 2 dostupan je u odabranim trgovinama diljem Hrvatske i online trgovini INTERSPORT u muškoj i ženskoj verziji.

Bez obzira jeste li iskusni trkač ili tek počinjete, brand On nudi savršenu tenisicu za vaše potrebe.

Posjetite našu online trgovinu ili pogledajte ostale modele On tenisica za trčanje ovdje.