Sadržaj

Trendovi

Poklon, koji budi zimu u tebi. Tokom zimskih dana, nakon magije prvog snijega, čini nam se da u zraku možemo osjetiti onaj lijep osjećaj koji nosi sezona darivanja. Kako se praznici približavaju, u ljudima se budi lijep osjećaj za ispunjavanjem novogodišnjih želja, bliskim ljudima. Postoji veliki broj mogućnosti razveseljavanja dragih osoba, a izbor pravog poklona na neki način nosi i naš osobni potpis. Zato poklone uvijek biramo razmišljajući o osobi kojoj su namijenjeni.

.

IDEJA ZA POKLON

Poklon, ne mora nužno biti proizvod, već i neka zajednička aktivnost, koja zimske dane može učiniti još zanimljivijim i zabavnijim. Zima je sjajno vreme za klizanje, sanjkanje, skijanje, za šetnju i istraživanje okolnih planina i snježne radosti. Kako bi takve aktivnosti bile još potpunije, odličan poklon za novogodišnje i Božićne praznike upravo mogu biti klizaljke, sanjke, skije, kapa ili krplje.

.

TERMOSICA ZA TOPLI NAPITAK

Topla odjeća će vam zagrijati tijelo izvana, a toplim napitkom ćete zagrijati tijelo iznutra. Termosica je izuzetno praktičan i svestran poklon, kojim ne možete pogriješiti. Vašoj dragoj osobi će pri šalici toplog napitka, biti toplo oko srca, jer ste mislili o tome kako mu uljepšati zimske pustolovine.

ZIMSKI KLASIK

Klizanje neke ljude prati od djetinjstva do poznih dana. Iako naizgled djeluje opasno, onima koji ga nisu naučili kao djeca, klizanje zapravo može biti sjajna aktivnost u bilo kojem dobu života. Učenje klizanja je najbolje u društvu, a kada postanete vješti, vrijeme je da se stare, oguljene ili iznajmljene klizaljke zamijene novima.

.

ŠAL, KAPA I RUKAVICE

Svi znamo neizostavni zimski trio – šal ili marama, kapa i rukavice. Naravno, jer su nos, uši i prsti djelovi tjela koji su najviše izloženi u slučaju niskih temperatura. Zimske aktivnosti na otvorenom će biti mnogo udobnije i ugodnije uz pravi odabir ovog zimskog trija.

.

LAMPA ZA GLAVU

Idealan poklon za trkače, planinare i svakoga tko zimi ne može mirovati. Kako dan tokom zime može biti prekratak za zimske aktivnosti na snijegu, ova lampa će vam omogućiti uživanje u sportskim aktivnostima neometano.

SANKANJE SA OSMIJEHOM

Još jedna zimska aktivnost koja jednostavno nikada ne izlazi iz mode. Drvene, plastične, sa volanom ili ručkom, dok god jure izazivaju osmijeh.

.

KRPLJE

Kada pomislimo na krplje, na umu imamo magiju, spokoj i zimsku razonodu koju donosi snijeg. Krplje kao poklon, jesu poziv na sjajan aktivni dan proveden u društvu i zimskoj idili.

.

ZIMSKO DONJE RUBLJE? ZAŠTO NE!

Skijanje, sankanje, klizanje ili šetnja po hladnom vremenu. Skijaško donje rublje je idealan poklon, onaj univerzalni komad zimske garderobe koji će osigurati da vas hladnoća ne odvrati od uživanja u čarima zime na otvorenom. Ponuda je široka, a brendovi Craft, Falke i Mckinley su uvek dobar izbor.