Sadržaj

Biciklizam

Već dugi niz godina u brdskom biciklizmu posvećuje se pažnja i ženskom segmentu brdskih bicikala. Nakamura Catch 5.2 W je ženski brdski bicikl aluminijskog okvira geometrije koja će pružiti udobnost pri pedaliranju, agilnost i upravljivost kod spusta. Nakamura Catch 5.2 W ženski je brdski bicikl za sve rekreativke koje se žele maknuti povremeno s ceste, i provozati se kroz svježu šumu za toplih dana.

Opremljen 29 inčnim kotačima te hidrauličnim disk kočnicama. Ovaj model je pravi izbor za rekreativne vožnje na zemljanim i makadamskim terenima. Prednost manjih čepova na Maxxis Pace 29×2.1” gumama je u lakoći okretanja pedala. Uz navedeno manji čepovi smanjuju otpor kotača pri kotrljanju, čak i na asfaltnim podlogama, što ga čini svestranim modelom.

27 brzinski prijenos osigurat će veliki izbor stupnjeva, kojim ćete na svakom terenu moći prilagoditi svoj tempo i uživati u bicikliranju. Shimano Altus pogonska grupa i ručice mjenjača Shimano Altus Rapid Fire Plus, omogućit će nesmetanu izmjenu stupnjeva prijenosa.

Hidraulične disk kočnice i njihova jednostavnost korištenja,  dodatno potvrđuju da sa ovim modelom širite horizonte ka brdskom biciklizmu. Udobnoj vožnji doprinosi pozicija sjedenja, te udobno sjedalo i ergonomski oblikovane ručice na upravljaču.

Prednja suspenzija Suntour XCM-HLO s mogućnošću podešavanja krutosti. Sa svojih 120 milimetara hoda ublažit će udarce na upravljač kod prelazaka zahtjevnijeg terena. Samim time i na vaše ruke te će vožnja biti udobnija, dok će prednji kotač ostajati na podlozi čak i pri većim brzinama što doprinosi sigurnijoj vožnji.