Sadržaj

Biciklizam

Kompaktan brdski Trail bicikl koji svoje karakteristike agilnosti najbolje pokazuje na nešto izazovnijem zemljanom terenu. Pogodan za duge makadamske vožnje te spreman za zahtjevne uspone. Nakamura Catch 5.2 spada u višu ulaznu klasu brdskog bicikla, te kao takav dolazi sa prednjom suspenzijom od 120 milimetara hoda što je uobičajeno za trail modele.

Karakteristike bicikla CATCH 5.2

120 mm hoda će upiti više neravnina na podlozi te održati stabilnu trakciju kotača, i time omogućiti brzu i sigurnu vožnju. Na ovom aluminijskom okviru su sajle i bužiri proevedni unutar samog okvira. Takav sustav olakšava održavanje, i dodaje jednu notu minimalizma samom dizajnu. Na ovom modelu ćete sjediti uspravnije i opuštenije na ravnim predjelima. Što se tiče spusta, moći zauzeti agresivan stav za svladavanje izazova pred vama.

.

27 brzinska mjenjačka grupa Shimano Altus odraditi će besprijekoran posao. U sprezi sa ručicama mjenjača Shimano Altus Rapidfire Plus, stupnjeve prijenosa ćete mijenjati jednostavno i brzo.

Hidraulične Tektro kočnice sa diskovima 180mm sprijeda i straga tu su kako bi jamčile sigurnu vožnju te konstantu prilikom kočenja.

.

Maxxis Pace 29×2.1” gume kojima su obloženi aluminijski obruči dvostruke stijenke su brze i lagane, te ćete lakoćom prevaljivati veće udaljenosti. Trakcija već poznatog modela biciklističke gume na svjetskom tržištu podiže kvalitetu vožnje na višu razinu.

Trail bicikl Nakamura Catch 5.2 namijenjen je rekreativnim vozačima koji tek kreću u brdske avanture, ili pak žele bicikl koji će ih u novim avanturama pratiti više godina.