Sadržaj

Biciklizam

Castelli, talijanski pogled na biciklizam. Svatko tko barem malo zna o biciklizmu, zasigurno poznaje brend biciklističke odjeće Castelli. A svatko tko je u životu biciklirao barem nekoliko kilometara, dobro je svjestan da je kvaliteta biciklističke odjeće presudna za udobnost i bolji rezultat na biciklu. Čak i ako ste se tek nedavno odlučili, da ćete se od sada voziti češće, a vaša garderoba treba osvježenje, na pravom ste mjestu.

Na pravom mjestu, jer je Castelli već dugi niz godina dio naše biciklističke ponude. Jer mu biciklisti vjeruju i cijene ga. Zato što su spremni žrtvovati malo više novca, za sve one fine detalje koji čine razliku. Ponekad tako potaknemo motivaciju, te nam se ideja za bicikliranjem ne čini tako strašna. Brend je prepoznatljiv i po dobro znanom logotipu Škorpiona, te vas neće ostaviti ravnodušnim.

Castelli – brend s tradicijom

Brend Castelli ima dugu i bogatu povijest. Njegova priča započela je davne 1876. godine, kada je talentirani krojač Vittore Gianni otvorio trgovinu u centru Milana. Posjećivali su ga najuspješniji nogometaši i biciklisti tog vremena.

Godine 1935. pridružio joj se Armand Castelli i brend je učvrstio svoju poziciju u svijetu biciklističke odjeće, po čemu je i danas svjetski poznat. Castelli desetljećima nudi jedinstvene kolekcije visokokvalitetne biciklističke odjeće, koja postavlja visoke standarde u svom području, inovativnim tehnologijama i materijalima.

Castellijeve inovacije – pokretačka snaga u razvoju biciklističke opreme

S više od 130 godina povijesti, ova talijanska tvrtka preorala je brazdu u mnogim područjima proizvodnje biciklističke odjeće. Bili su prvi koji su izradili biciklističke kratke hlače od likre, dresove s sublimacijskim tiskom i sintetičku zimsku odjeću.

Njihove inovacije uključuju korištenje posebnih membrana otpornih na vjetar, prve anatomske jastučiće za sjedala i hidrofilnu obradu tkanine. Ne smijemo zaboraviti ni pripijene biciklističke dresove koji pružaju maksimalne brzine uz potpunu udobnost.

Prednosti brenda Castelli

Biciklistički brend Castelli oduvijek je bio sinonim za kvalitetu biciklističke odjeće namijenjene kako profesionalcima tako i rekreativcima. Njihovi dizajneri surađuju s profesionalnim biciklističkim timom Garmin-Cervelo na razvoju i testiranju opreme. Prednosti nije teško pronaći i nabrojati.

m

Prozračnost: Visokokvalitetni tehnički materijali su iznimno lagani i prozračni. Njihova sposobnost da odvode vlagu je iznimna, pa će vaše tijelo i po najvećim ljetnim vrućinama biti ugodno suho. Prozračni materijali sprječavaju znojenje i odvode vlagu pa je ugodan osjećaj na koži zajamčen.

Udobnost: Bešavni dizajn osigurava da na sebi praktički nećete osjetiti biciklističke hlače i majicu. Castelli biciklističke hlačice s anatomskom i iznimno mekanom podstavom posebno se preporučuju svim ozbiljnim biciklistima, koji godišnje prijeđu tisuće kilometara. Njihovi najkvalitetniji biciklistički dresovi također su izrađeni u jednom komadu, tako da neće svi na biciklu pritisnuti bilo koji dio tijela.

Optimalno pristajanje: Elastični i rastezljivi materijali osiguravaju da se Castellijeva odjeća stapa s vašom figurom, bilo da se radi o biciklističkim hlačama, majici, vjetrovki ili drugim dodacima. U njihovoj odjeći osjećat ćete se ugodno i iznimno ugodno, jer optimalno pristaju svim figurama.

Atraktivan dizajn: Kada je brand Castelli u pitanju, ne možemo propustiti njihov atraktivan i atraktivan dizajn. Talijanska estetika koju je tvrtka uvela u svijet biciklizma postala je visoki standard za sve ostale proizvođače biciklističke opreme. Već duže vrijeme biciklistički dresovi više nisu samo obična biciklistička oprema, već predstavljaju vlastiti modni stil kojem teži sve više biciklista.

.

S brendom Castelli do jedinstvenog stila na biciklu

Biciklizam je odavno više od sporta, u kojem se računaju samo tehnički podaci. Cjelokupni izgled bicikla također postaje sve važniji, jer je izbor bicikla i njegova usklađenost s cjelokupnom biciklističkom opremom zadovoljstvo posebne vrste. Ne smijemo, međutim, zaboraviti da je brand Castelli jedinstvena kombinacija elegantnog dizajna i tehnoloških inovacija. Izgled ne vara, a sofisticirani izgled ne skriva ništa manje od kvalitetne biciklističke odjeće.

Svake godine nudimo dodatni komad Castellija. Ženske i muške biciklističke majice prikladne su za toplo vrijeme, dok možete birati i među majicama koje vam dobro dođu u slučaju niskih temperatura ili u prijelaznom roku. A isto vrijedi i za biciklističke hlače koje su dostupne u dužim i kraćim verzijama. Pritom ne smijemo zaboraviti vjetrovke i ostale biciklističke dodatke. Rukavice, čarape, štitnici za cipele i rukavice također su važan dio biciklističke opreme, čineći vožnju biciklom sigurnim i ugodnim u svim vremenskim uvjetima.