Skijanje

Craft – donje rublje za aktivnu zimu!

Craft – donje rublje za aktivnu zimu! Aktivno skijaško donje rublje sastavni je dio skijaške odjeće. Ako se pažljivo bira, onda nema bojazni da nam tijekom zimskog skijanja neće uvijek biti suho i toplo. Među najkvalitetnijim i priznatim brendovima je i Craft ski donje rublje, koji je već niz godina jedan od vodećih proizvođača aktivnog donjeg rublja. Brend Craft vrlo je poznat svim ljubiteljima outdoor sportova. Jedan je od vodećih proizvođača aktivnog donjeg rublja, koji se ovom djelatnošću bavi od 1973. Uz pomoć nekih od najboljih svjetskih sportaša, Craft od svog osnutka neprestano teži izvrsnosti. Brend inspirira rekreativce, sportaše i vrhunske natjecatelje svojom inovativnošću i težnjom za optimalnim performansama. Rezultat je aktivno donje rublje koje oduševljava cijeli svijet i prikladno je za sva godišnja doba, najnepredvidljivije vremenske uvjete i razne aktivnosti na otvorenom. Uz pomoć aktivnog Craft donjeg rublja sportaši imaju najbolje uvjete za poboljšanje performansi.

Craft – s mišlju na potrebe korisnika

Budući da je krajnji korisnik uvijek na prvom mjestu kod Crafta, njihove linije donjeg rublja napravljene su s mišlju na njihove potrebe. Stoga su kreirali aktivno donje rublje koje je dizajnirano za različite potrebe korisnika te im uvelike olakšali odabir. Njihovo donje rublje je stoga podijeljeno u tri osnovne podvrste:

CORE aktivno donje rublje, namijenjeno je svima onima koji se povremeno bave bilo kojom aktivnošću. Ili povremeno odlaze na kraća planinarenja na obližnje brdo.

ADV aktivno donje rublje namijenjeno je svim boljim rekreativcima, koji se redovito bave bilo kojim rekreativnim sportom. Te će oduševiti sve one kojima je stalo da je zdrav duh u zdravom tijelu dio njihove svakodnevice, te sve one zaljubljenike u sport koji se sportom bave nekoliko puta tjedno.

PRO aktivno donje rublje namijenjeno je svim natjecateljima koji iz dana u dan žele biti brži i bolji. Idealno je za sve one koji većinu vremena provode vježbajući i trenirajući, kako bi unaprijedili svoje performanse i sposobnosti.

Tri osnovne linije Craft donjeg rublja

Unutar svake aktivne grupe rublja dostupne su tri različite linije (CORE, ADV i PRO). One se međusobno razlikuju u smislu funkcije ili namjene, čime se zadovoljavaju različite potrebe i želje pojedinaca:

Craft DRY linija

Craft DRY linija je aktivno donje rublje izrađeno od iznimno napredne tkanine. Izrazito se brzo suši na koži i odvaja vlagu dalje od tijela. Time osigurava da vaša koža tijekom aktivnosti uvijek bude suha, pa ćete se u njoj uvijek osjećati dobro. Osim toga, na donjem rublju se nalazi minimalno šavova, koji prate kretanje tijela pa ćete u njemu osjetiti potpunu slobodu kretanja. DRY linija je pogodna za praktički sve vremenske uvjete, tako da je možete koristiti u proljeće, jesen i blage zime. Riječ je o liniji aktivnog donjeg rublja koje je svestrano i prikladno za razne sportske aktivnosti na otvorenom. Dobro će doći i za trčanje i za biciklizam, a zadovoljit će i planinare i skijaše.

Craft WARM linija

Craft WARM linija je aktivno donje rublje od inovativne i funkcionalne tkanine. Koja osigurava odvođenje vlage s tijela, a istovremeno vas grije. Zato je ovo aktivno donje rublje posebno dobrodošlo u hladnim jesenskim i zimskim mjesecima, kada će vas uvijek grijati. Zbog posebnog tkanja svi materijali iz linije WARM iznimno su glatki i mekani na dodir, pa je nošenje ovog donjeg rublja posebno ugodno. Majice i hlače, koje su sastavni dio ovog aktivnog donjeg rublja, prikladne su za sve jesenske i zimske sportove na otvorenom. Zato će mu se posebno razveseliti skijaši, skijaši trkači, trkači kojma ni zimsko razdoblje nije prepreka, te planinari.

Craft WOOL linija

Craft WOOL linija je vuneno aktivno donje rublje za sve ljubitelje vune. Izrađena je od mješavine poliestera za bolje odvajanje vlage i Merino vune s visokim udjelom vune u tkanini. Zbog svojih posebnih svojstava, vuna je sama po sebi izvrstan prirodni izolator. Njegova najveća prednost je što zadržava topli zrak između vlakana i na taj način sprječava ulazak hladnog zraka u kožu. No, to nije jedina prednost koju nudi aktivno donje rublje WOOL. Vuna zadržava više vlage, no unatoč mokroj majici neće vam biti hladno. Stoga je ova linija aktivnog donjeg rublja posebno prikladna za sve manje intenzivne aktivnosti u hladnim zimskim danima, poput planinarenja ili skijanja. Također djeluje vrlo dobro u aktivnostima visokog intenziteta u ekstremnim uvjetima. No, ne smijemo zaboraviti činjenicu da vuna kao prirodni materijal učinkovito sprječava zadržavanje tjelesnih mirisa na tkanini, pa nikada nećete osjećati neugodan miris.

m

Ako volite i živite sport, neka Craft postane vaš životni partner!

Uz kvalitetno aktivno donje rublje sportska aktivnost je još ugodnija i udobnija, bez obzira na vremenske uvjete. Ova vrsta rublja uvijek će vas držati suhim i toplim. Ako ste ljubitelj sporta, onda u Intersport ponudi isprobajte aktivno Craft donje rublje. Uz to, svaka sportska aktivnost postaje posebno iskustvo.