Trčanje

Salomon INDEX.01 tenisice s nekoliko života

Uskoro u ponudi; Salomon INDEX.01 tenisice s nekoliko života! Salomon je vodeći svjetski brend u području trčanja, stalno inovira i teži tehnološkom napretku. Njihovi proizvodi nisu samo visoke kvalitete, već su i održivi. Izvrstan primjer su tenisice za trčanje Salomon INDEX.01, koje se mogu u potpunosti reciklirati i ponovno upotrijebiti.

Važno je znati da to nisu obične tenisice za trčanje. Salomon INDEX.01 su prve tenisice do sada, koje se mogu potpuno reciklirati. Time je Salomon postavio potpuno nove standarde održivog razvoja i ekološke svijesti na najvišoj razini.

Vrhunska amortizacija tenisica Salomon INDEX.01 nudi maksimalnu udobnost pri trčanju

m

Udobno i opušteno trčanje, ono je što nam osigurava beskonačan broj kilometara. Čak i kad nam je možda najteže, i ne nalazimo dovoljno motiva za trčanje. Zato su udobne tenisice za trčanje, koje uvijek volimo iznova nositi, od ključne važnosti za sve trkače.

Sve ovo i još više dobivamo uz tenisice za trčanje Salomon INDEX.01. Koje imaju potplat izrađen od Infiniride TPU pjene i posebno je obrađen dušikom. Potplat pruža izvrsnu udobnost i dugotrajno ublažavanje.

Što omogućuje trkačima meko slijetanje tijekom svakodnevnih treninga trčanja, a istovremeno pruža dobro prianjanje u većini dana u godini. Uložak od EVA pjene i poliesterska mreža, koji su izrađeni od potpuno recikliranog materijala, također doprinose dodatnoj udobnosti. To im također daje iznimnu izdržljivost, što znači da ćete istrčati mnoge kilometre u udobnosti prve klase.

Jedinstven dizajn Salomon INDEX.01 tenisice za trčanje, za maksimalno učinkovito trčanje

m

Jedinstvena geometrija Salomon INDEX.01 tenisica za trčanje već je potvrđena njihovim dizajnom ili oblikom. Ako tenisice za trčanje gledamo sa strane, primjećujemo da su s prednje strane i pete blago zaobljene prema gore.

Takva karakteristična geometrija Reverse Camber -a očita je na prvi pogled, a njezini se pravi učinci osjećaju čim prvi put obujete tenisice. Jedinstven dizajn Salomon INDEX.01 tenisica, kod trkača stalno potiče kretanje prema naprijed.

Njihova geometrija osigurava brzi prijelaz peta – prsti, održavajući kontakt sa tlom što je moguće kraćim, a trkači dobivaju pravi osjećaj lebdenja tijekom trčanja. Unatoč činjenici da tenisice za trčanje Salomon INDEX.01 imaju jedinstven dizajn i kvalitetne materijale koji se mogu reciklirati, odlikuju ih i iznimno mala težina od samo 285 g. Kombinacija svih karakteristika značajno doprinosi iznimnim performansama tenisica za trčanje na asfaltu, a ujedno podižu trening na značajno višu razinu.

Brend Salomon s ekološkom sviješću na najvišoj razini

m

U Salamonu su uvijek brinuli o našem planetu, a to potvrđuju i INDEX.01 tenisice za trčanje. One su u potpunosti izrađene od materijala koji se mogu reciklirati.

Pa tako dobivamo tenisice za trčanje koje dobivaju novi život čak i nakon što ih istrošimo. Nakon recikliranja donji dio cipele koristi se za izradu skijaških cipela, dok se gornji dio ponovno koristi za izradu tkanine.

Dodatna prednost zasigurno je ta, što se u potpunosti brine o recikliranju tenisica za trčanje. Kad vam se tenisice za trčanje istroše, možete ih besplatno reciklirati. Podnesite zahtjev za recikliranje na web stranici Salomon.com i ispišite naljepnicu za otpremu. Na ovaj način tenisice se besplatno šalju u najbliži sabirni centar, dok su transportni troškovi i štetni učinci na okoliš minimalni.

Sa Salomon INDEX.01 tenisicama za jedinstveno korisničko iskustvo

Pravu vrijednost Salomon INDEX.01 tenisica za trčanje shvaćate tek kad ih prvi put obujete. Svojim svojstvima zasigurno zadovoljavaju sve propisane standarde u pogledu prikladnosti, performansi i trajnosti, pa ćete se u njima osjećati iznimno ugodno. Svi strastveni trkači zasigurno će uživati ​​u svojoj jedinstvenoj geometriji.

Koja pridonosi učinkovitijem trčanju; s iznimno izdržljivim materijalima, moći ćete trčati veliki broj kilometara. Sa Salomon INDEX.01 tenisicama, trčanje postaje jedinstveno iskustvo. No, budući da su to jedine tenisice za trčanje koje se mogu u potpunosti reciklirati, kupnjom ćemo se pobrinuti i za naš planet.