Biciklizam

Top brdski bicikli sezone 2021

Top brdski bicikli sezone 2021. Brdski bicikli iz 2021. nude još više zabave i uživanja. Vijuganje po šumskim i planinskim stazama, bit će još učinkovitije i sigurnije. Predstavljamo vam neke moćne brdske bicikle, koje ove godine možete pronaći u Intersportu.

Genesis Impact LTD

Genesis Impact LTD

Dvadesetdevetinčni bicikl već nekoliko godina impresionira izvrsnim performansama. Lako prevladava uspone, a izvrstan je i na spustovima. Te performanse točno opisuju Genesis Impact LTD, koji ima vrhunski aluminijski okvir. A i njegova ostala oprema je na vrlo visokoj razini.

29-inčni kotači udobno se kotrljaju preko prepreka, oprema za Shimano Deore XT brine se za pogon i mijenjanje brzina, Tektro učinkovite disk kočnice sa 180 mm rotora zadužena je za pouzdano i sigurno kočenje, a osnova za sve je kvalitetan aluminijski okvir i opružna vilica Rock Shox Recon.

Genesis Solution Lady 4.0

Genesis Solution Lady 4.0

Genesis Solution Lady 4.0. je kvalitetan ženski brdski bicikl opremljen 27,5-inčnim felgama. Aluminijski okvir pruža čvrstu podlogu i, iznad svega, nudi ugodnu geometriju i položaj iza upravljača. Ovjes osiguravaju opružne vilice Suntour XCM HLO s opružnom stazom od 100 mm.

Mjenjač Shimano Deore Shadow uvjerava svojom preciznošću. Kočenje osiguravaju Tektro hidraulične disk kočnice. Sloution Lady 4.0 također ima brata koji zvuči kao Impact 4.0 i dizajniran je za muške bicikliste.

Head Granger

Head Granger je svestrani brdski bicikl s kotačima od 29 inča, koji osiguravaju bezbrižnu vožnju na svim terenima. Zbog toga što vrlo dobro ujednačava neravnine i prigušuje vibracije. Veći kotači znače i lakšu vožnju.

Zato bicikl izvrsno funkcionira i na usponima i na padovima, gdje će prednji ovjes Suntour XCT HLO sa 100 mm opružnog hoda biti još korisniji. Granger je opremljen Shimano Altus mjenjačem i Tektro disk kočnicama

Head Granger

Nakamura Catch 7.0

Nakamura Catch 7.0 je dvadesetdevetinčnik koji će oduševiti većinu rekreativnih biciklista. Nudi kvalitetan okvir čija je geometrija osmišljena tako da biciklistima omogućuje učinkovite uspone i sigurne spuštanje.

Opremljen je opružnim vilicama Suntour XCR-32 RLR AIR, koje nude mogućnost zatvarača. Stražnji mjenjač SRAM SX Eagle pruža svestrani omjer prijenosa. Kočnice osiguravaju učinkovite hidraulične disk kočnice Shimano.

Nakamura Catch 7.0

Nakamura Emotion 3.0 i Fusion 3.0

Nakamura Fusion 3.0 kvalitetan je brdski bicikl kojim će biti oduševljeni mnogi rekreativni biciklisti. 29-inčni bicikl je opremljen opružnom vilicom Suntour XCE-28 s hodom opruge 80 mm, stražnjim mjenjačem Shimano Altus i kočnicama Tektro.

Nakamura Emotion 3.0 je 27,5″ ženski brdski bicikl čija je geometrija prilagođena ljepšem spolu. Gornja cijev je malo spuštena što biciklisticama omogućuje lakši pristup, a ujedno ostvaruje i sigurniji osjećaj za volanom. Ovaj bicikl namijenjen je ljubiteljicama prirode koje tek upoznaju ljepotu brdskog biciklizma.

Nakamura Fusion 3.0

Nakamura Emotion 3.0