Biciklizam

Zašto izabrati električni bicikl ?

Zašto izabrati električni bicikl ? Oni su odlična prilika za potpuno zadovoljstvo u biciklizmu. Električni bicikli postaju sve popularniji jer imaju brojne prednosti. Jedna od njih je da možete uživati u vožnji, bez znojenja na putu do do posla.

Zašto izabrati električni bicikl ? Napredak tehnologije doveo je do novih, i to mnogo ozbiljnijih modela električnih bicikala. Čije se poboljšanje performansi ogleda i u povećanju kilometraže, koju je moguće preći jednim punjenjem, brzinom itd… Također, tu su i treking modeli čije karakterstike omogućavaju i zahtevnije biciklističke ture.

Izaberite električni bicikl koji će zadovoljiti vaše potrebe

Bez obzira kupujete li električni bicikl kao sredstvo prevoza do posla, ili za uživanje nedeljnom vožnjom. Prije svega je važno da bude kvalitetan, i da u potpunosti zadovolji vaše potrebe.

U Intersportu smo mislili na sve bicikliste, pa smo za vas pripremili vrlo posebnu ponudu. Nudimo kvalitetne električne bicikle renomiranih brendova Head i Genesis, koji će biciklizam učiniti istinskim užitkom.

m

Zašto izabrati električni bicikl Head?

Head je lider u proizvodnji sportske opreme posljednjih 50 godina. Stoga nisu rijetki slučajevi da svoju kvalitetnu opremu prodaju po cijelom svijetu. Međutim, njihova ponuda nije namijenjena samo profesionalnim sportašima. Pronaći ćete nešto za sebe čak i ako ste samo jedan od sportskih entuzijasta.

Brend se može pohvaliti izuzetno širokim spektrom sportova, među njima je i biciklizam. Ako se odlučite za električne bicikle Head, dobit ćete isključivo kvalitetne materijale, moderan dizajn i potpunu udobnost prilikom vožnje biciklom.

U ovoj biciklističkoj sezoni, za vas smo odabrali neke od najboljih modela . U nastavku sezone također ćemo dopuniti ponudu novim modelima električnih bicikala Genesis, poput eVO FS 2.1, ePRO 2.1, ePRO 1.0 i muških i ženskih električnih bicikala eTOURING 2.0.

m

Head E Revelo I M

Head E Revelo I M je urbani električni 28-inčni muški bicikl koji će vam s moćnim Shimano motorom i prednjim ovjesom pružiti obilje užitka u vožnji gradskim ulicama. Snažna baterija omogućuje vam istraživanje i šireg urbanog i ruralnog područja.

Okvir bicikla izrađen je od kvalitetnog aluminija, opremljen Shimano Acera zupčanicima, opružnim vilicama Suntour s hodom od 63 mm i hidrauličnim disk kočnicama Shimano. Za veću udobnost, bicikl je također opremljen blatobranima, prednjim i stražnjim svjetlima i prtljažnikom.

m

Head E Revelo I W

Head E Revelo I W je urbani električni 28-inčni ženski bicikl koji će vam s moćnim Shimano motorom i prednjim ovjesom pružiti obilje užitka u vožnji gradskim ulicama. Snažna baterija omogućuje vam istraživanje i šireg urbanog i ruralnog područja.

Okvir bicikla izrađen je od kvalitetnog aluminija, opremljen Shimano Acera zupčanicima, opružnim vilicama Suntour s hodom od 63 mm, i hidrauličnim disk kočnicama Shimano. Za veću udobnost, bicikl je također opremljen blatobranima, prednjim i stražnjim svjetlima i prtljažnikom. Okvir bicikla ima spuštenu gornju cijev čime je prilagođen ženskoj anatomiji.

m

Genesis E-Touring 2.9 PT

Genesis E-Touring 2.9 PT je pravi izbor za sve koji žele električnu potporu pri bicikliranju. Bicikl je primjeren za gradsku vožnju i izlete. Baterija je elegantno skrivena u okviru, a za pogon brine Bosch pogon i snažna baterija.

Bicikl ima ugrađena LED svjetla koja osiguravaju vidljivost i primjetnost, a za dulje izlete ima aluminijski prtljažnik koji omogućava namještanje torbe na njega.