Trendovi

Novo na “ulicama” od najboljih brendova

Novo na “ulicama” od najboljih brendova! Sportski stil na ulici uvijek je bio u trendu, bez obzira koje je doba godine. Unatoč činjenici da je ovakav izgled vrlo specifičan, nudi nam mješavinu različitih stilova s ​​kojima ćete uvijek biti IN.

Ulična moda danas je vrlo raznolika. Ali prije svega nudi nam različite odjevne komade, u kojima se osjećamo ugodno i sastavni su dio naše garderobe. Omogućuju vrlo lako postizanje sportskog izgleda, što nam omogućuje mnogo različitih kombinacija s klasičnim ili čak elegantnim odjevnim komadima.

Novo na “ulicama” od najboljih brendova! Pogledajmo što vam ovaj put nude najbolji Intersportovi modni brendovi.

n

NIKE

Nike je jedan od brendova koji je oduvijek bio zaslužan za svoj uspon uglavnom zbog tenisica. Svi ljubitelji sportske obuće zasigurno će se složiti da je “kvačica” najpopularniji logotip u svijetu ulične mode, kada je sportska obuća u pitanju.

Naravno, najlogičniji izbor su uvijek trendi sportske tenisice koje se sve češće kombiniraju s ostalim odjevnim komadima. Svijetli modeli već su nekoliko sezona zaredom jedan od najpopularnijih komada obuće, a i danas ništa nije drugačije.

Uz Nike tenisice u svijetlim nijansama svaki styling izgleda još elegantnije, šik i trendovski, a u njihovoj kolekciji pronaći ćete i modele u retro stilu iz 90-ih. Koji istovremeno nude moderan izgled i veliku dozu udobnosti .

Ove ćemo se godine usredotočiti na udobnost koju nude tenisice za trčanje, pa neće biti suvišno pregledavati i najaktualnije inovacije među Nikeovim modelima za trčanje. Ako više volite malo sportskiji stil, ne zaboravite na izuzetno trendi Nike sportsku odjeću koja je nužan dio ulične mode. Atraktivna je uglavnom zato što se mogu nositi na sto i jedan način, od najurbanijih, sportskih i ujedno elegantnih kombinacija. Sportske jakne možete kombinirati s trapericama, elegantnim cipelama ili čak suknjom, čime se postiže još uvijek udoban i elegantan izgled.

m

ADIDAS

Ni Adidas nas još uvijek nije, i vjerojatno nas nikada neće razočarati, jer je jedan od najboljih brandova uličnog stila. Njihove ikonične tenisice s tri linije čvrsto su u samom vrhu uličnog stila od devedesetih, a tome moramo dodati i dalje prepoznatljive trenirke s tri linije, koje nikad nisu za staromodne i dosadne.

Adidas odjeća, te trenirke u raznim kombinacijama boja i krojeva namijenjeni su raznim sportskim aktivnostima. Njihov dodatni plus je udobnost, što ih čini ne samo prikladnima za nošenje kod kuće, već i za razne druge aktivnosti. Kombinacija donjeg dijela i udobne majice s kapuljačom ili bez nje, praktički je postala definicija uličnog stila, koji sada ima još sportskiji izgled.

k

PUMA

Od svog osnutka 1924. godine, njemački brend sportske odjeće Puma jedna je od vodećih svjetskih brendova sportske odjeće. Međutim, u posljednje vrijeme sve se više nastoji proširiti njezin utjecaj u segmentu ulične mode i svakodnevnog načina života.

Moderne majice s kapuljačom i sportske jakne u raznim nijansama boja, daju velik naglasak na mladenački urbani stil i prikladne su za sve one aktivnog načina života koji žele mladenački izgled.

Sve predstavnice ženskog spola također će u najnovijoj kolekciji pronaći razne modele haljina u sportskom urbanom izgledu, dok će svi muški predstavnici zasigurno pronaći neke sportsko elegantne majice, od klasičnih jednobojnih do šarenih.

h

REEBOK

Počeci brenda datiraju iz 1895. U početku se fokusirao samo na izradu tenisica. Početkom osamdesetih Reebok se počeo fokusirati i na različite stilove života, pa nije suvišno naglasiti njihovu raznoliku ponudu ležerne obuće koju su proširili linijom odjeće i sportskih dodataka.

Reebok tenisice stoga i dalje ostaju najviše IN obuća među mnogim modnim entuzijastima. Ove godine pažnja će biti usmjerena uglavnom na veću udobnost koju nude tenisice za trčanje, i bit će neizostavan dio naše svakodnevne garderobe.

Sigurni smo da ćete biti zadovoljni njihovom kolekcijom tenisica ikonične trkače siluete, ali istovremeno jedinstvenog retro izgleda. Nekada su to bile udobne tenisice za trčanje, ali danas su prikladne za sve slobodne aktivnosti i izvrstan dodatak opuštenom uličnom stilu bez obzira na odjeću koju nosite.

RUSSELL ATHLETICS

Russell Athletic duksice klasik su, ali i sinonim za udobnost. Za njih smo sigurni da nikada neće izaći iz mode. Dodatna prekretnica dogodila se nakon 2000. godine, kada je ovaj brend odlučio slijediti stil ulične mode i započeo s kolekcijom modno orijentirane sportske odjeće.

Ovaj skok s igrališta na ulicu, ogleda se i u njihovim kolekcijama koje su izrađene s velikom dozom estetike i nostalgije. U njihovoj ovogodišnjoj kolekciji možete pronaći veliku raznolikost modela majici s kapuljačom. Zbog različitih kombinacija boja, lako ih možete kombinirati s trapericama, sportskim hlačama ili trenirkama i tako postići urbani izgled.

S Intersportom ćete uvijek biti IN !

Ako se pitate kako najbolje pogoditi trenutne modne trendove u segmentu ulične mode, nemojte oklijevati i pregledajte našu raznoliku ponudu. Sigurni smo da ćete kombiniranjem najraznolikijih odjevnih komada i obuće koje trenutno nude najbolji svjetski brendovi, osigurati da na našim ulicama uvijek izgledate šik i moderno.