Trčanje

Volim trčanje … Moje ime je Ecija Ojdanić, gluma mi je profesija, a trčanje strast.

Dok nisam imala djecu, uvijek su mi bile čudne mame koje su STALNO pričale o djeci. A kad sam dobila svoju djecu, postala sam ista takva “naporna” mama, kojoj su najdraža, da ne kažem JEDINA tema bila – njezina djeca. Isto se dogodilo i s trčanjem, jer volim trčanje. Dok se nisam zarazila virusom trčanja, uopće nisam razumjela ljude koji;

a) uživaju u trčanju

b) imaju potrebu pričati drugim ljudima o ljepoti i važnosti trčanja

A gledajte me sada, nema mi veće sreće nego biti promotorica ove prekrasne zdrave navike.

Dakle, moja omiljena tema – volim trčanje. Krenimo redom…

V

Volim trčati, jer mi je život preokrenulo za 180 stupnjeva. Ušlo mi je pod kožu, tako jako da sam potpuno promijenila životne navike – na puno bolje. Volim trčanje jer sam počela vježbati 5 puta tjedno, pa se posljedično osjećam nemjerljivo bolje i psihički i fizički.

Volim trčanje, jer me ponovno povezalo s prirodom. Jer volim i prirodu. Zahvaljujući mojoj slatkoj ovisnosti, u Maksimiru provodim predivna jutra. Sve poslovne obveze nakon takve mentalne higijene, vjerujte mi, puno lakše se podnesu.

Volim trčanje jer me povezalo s gomilom novih ljudi, s kojima dijelim strast prema gutanju kilometara. Otkrila sam cijeli jedan novi svijet zaljubljenika u trčanje s kojima mogu pričati o mojoj omiljenoj temi, bez okretanja očima. To su ljudi od kojih učim, čijim se trkaćim uspjesima veselim, čije taktike treninga pomno upijam. I čijim podvizima se divim.

Volim trčanje jer sam počela uživati u “maratonskom” turizmu

Volim trčanje jer sam počela uživati u “maratonskom” turizmu. Zahvaljujući utrkama, posjetila sam mnoge europske gradove koje sigurno ne bih imala prilike upoznati da nisu utrke bile organizirane baš u tim gradovima.

Mali je izazov to što nitko od mojih ukućana ne dijeli moju strast prema trčanju, pa obzirom da sam puno odsutno zbog posla, nemam srca često putovati na daleke destinacije zbog utrka. Barem ne još neko vrijeme, dok djeca ne narastu. I korona prestane divljati. A onda će cijeli svijet biti moj, što se tiče utrka i putovanja.

C

Svog omiljenog „dizajnera“ pronašla sam u brendu Energetics

V

Zbog cool opreme, kao ženi, uvijek mi je bilo važno što nosim. Tako i sportsku odjeću i obuću relativno često i rado mijenjam. Svog omiljenog „dizajnera“ pronašla sam u brendu Energetics.  Boje i teksture mi idealno odgovaraju, kvaliteta je na visini, a cijene umjerene i više nego prihvatljive.

To mi sve skupa omogućuje da rado i relativno često mijenjam svoje trkačke outfite. A tu je i moj omiljeni, sretni ritual da se za svaku novu utrku počastim novim outfitom. Tenisice su tek priča za sebe. Njih mijenjam nakon cca 600 prijeđenih kilometara, odnosno ja otprilike svakih 4-5 mjeseci, ovisno u kojem sam tempu treninga.

Volim trčanje jer sam zadovoljnija i produktivnija na svim životnim razinama!

Volim trčanje! A preporučujem ga od sveg srca i vama ?