Sadržaj

Nogomet

Nogometni noviteti u sezoni 2021

Nogometna obuća se smatra najvažnijim dijelom opreme svakog nogometaša. Brzo se troše pri šutiranju lopte, te kod brzih i naglih promjena smjera kretanja. Time vrlo brzo opet trebamo nove. Po mogućnosti one izrađene prema najnovijim standardima, i modnim kolekcijama.

Nogometna obuća se mora odlikovati potpunom kontrolom nad loptom, stabilnost koraka i prilagodbu pokretu stopala. Sve ovo i više omogućuju brojne inovacije koje su vam dostupne u trgovinama Intersport. A zasigurno neće razočarati nijednog ljubitelja nogometa.

ADIDAS

Brendu Adidas vrlo je važna nogometna obuća. Od svojih prvih početaka 1924. godine, brend Adidas usmjerio je svu svoju pozornost na dizajn najkvalitetnijie nogometne obuće. Stoga nije neobično da su njome oduševljene sve najveće zvijezde svjetskog nogometa. Poput Lionela Messija, Ikera Casillasa, Tonija Kroosa, Karima Benzeme, Manuela Neuera, Robina van Persieja i mnogih drugih.

Ovog puta Adidas vam nudi četiri modela kopački, koje svojom naprednom tehnologijom donose posebnu udobnost, a istovremeno pružaju stabilnost i potpunu kontrolu nad loptom. S njima igranje nogometa na suhim travnatim površinama postaje pravo zadovoljstvo!

Prvi model koji moramo spomenuti su muške nogometne tenisice Adidas Predator Freak .3 FG. One vas definitivno neće razočarati, jer je gornji dio izrađen od posebnog materijala i premaza koji pruža izniman kontakt s loptom, te time pruža i najbolju kontrolu.

Opremljene rastezljivim jezikom koji savršeno obuhvaća stopalo, tako da s jedne strane pružaju potpunu udobnost, a s druge strane najbolju stabilnost. Odlikuje ih posebna Demon Scale tehnologija koja svojim 3D printom značajno pridonosi činjenici, da su ovo idealne nogometne cipele za usavršavanje nogometne tehnike i veće preciznosti udarca.

Nogometne zvijezde kao što su Paul Pogba, Toni Duggan, Marc Andre Ter Stegen, David Alaba i Abby Dahlkemper oduševljeni su modelom Adidas Predator Freak .1 FG. Jer su to izvrsne kopačke, koje se posebno iskazuju na suhim travnatim površinama. Tome pomaže poseban materijal gornjeg dijela, i rastezljiv jezik koji savršeno obuhvaća stopalo.

Njihova posebna tehnologija Demonskin definira posebne točke na prednjoj strani tenisica, koje su dizajnirane i izrađene od gume, tako da omogućuju izuzetan kontakt s loptom na svim najvažnijim dodirnim točkama. Istu tehnologiju i sličnu udobnost i stabilnost osjetit ćete i s modelom Adidas Predator Freak .2 FG, koji se također može naći među ovogodišnjim novitetima.

Također, postići ćete višu razinu nogometa igrajući s Adidas Copa Sense .1 FG kopačkama. Izrađene su od meke kože, tako da pružaju sjajan osjećaj za loptu.

Unutra su opremljene mekom pjenom koja u kombinaciji s Fusion Skin tehnologijom stvara izvrsnu vezu između stopala i tenisice, pružajući vam optimalnu kontrolu lopte i najbolju stabilnost.

NIKE

Nike obuća uvijek je bila vrhunac moderne tehnologije sportske obuće, bez obzira kojem je sportu namijenjena. Čak i njihove nogometne tenisice nikako ne zaostaju za konkurencijom. Obožavaju ih neke od najvećih svjetskih zvijezda, Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe, Wayne Rooney, Dario Silva i Robert Lewandowski. Na svojim kopačkama imaju tipičnu Nike ili Swoosh kvačicu.

Prva novost brenda Nike, koja vas očekuje u kategoriji muških nogometnih tenisica, je Nike Phantom GT Elite DF FG model. Naročito dobro djeluju na suhim travnatim površinama, posebno na kratkoj travi i svim umjetnim površinama.

Nogometne tenisice razlikuju se po tome što posebno dobro obuhvaćaju vaše stopalo, pa ćete imati osjećaj, da nosite svoju drugu kožu. U kombinaciji s posebnom teksturom na gornjem dijelu obuće, dobit ćete najbolju udobnost i najbolji kontakt s loptom.

Ako malo temeljitije pregledate ovogodišnje novitete, pronaći ćete sljedeći model Nikeovih kopački;  Tiempo Legend 8 Elite.

Riječ je o izuzetno kvalitetnim nogometnim tenisicama koje vam pružaju iznimnu udobnost, dobar osjećaj za loptu, optimalan kontakt s loptom i izvrsno prianjanje.

Tome doprinosi njihov jedinstveni dizajn, posebna tekstura na gornjem dijelu i kvalitetan potplat, što vašu nogometnu tehniku ​​čini još boljom.

Iznimnu stabilnost postići ćete i igrajući nogomet s Nike SuperFly 8 Elite modelom. Ove moderne kopačke impresionirat će sve one koji traže najodzivniju tenisicu za brze startove i nagle promjene pokreta.

Takve akcije su omogućene uz pomoć posebnog sintetičkog materijala gornjeg dijela, koji lijepo obuhvaća stopalo po cijeloj površini i posebno izrađenim potplatom koji nudi najbolje prianjanje.

Moderne muške nogometne tenisice Nike Vapor 14 Elite AG. Impresionirat će sve one koji se oduševljavaju igrajući na umjetnoj podlozi. Izrađene su od posebnog sintetičkog materijala koji lijepo obuhvaća stopalo. I stoga mu nudi svu potrebnu stabilnost tijekom brzih okretanja ili promjena smjera kretanja.

Model se može pohvaliti posebno dizajniranim potplatom koji vam pruža najbolje prianjanje u nogometnoj utakmici.

U Intersportu po tenisice za nogomet, koje su oduševile i najbolje nogometaše svijeta

Nogomet je najpopularnija igra s loptom, koja se igra na našem planetu. To dobro znaju svi proizvođači sportske obuće, a u kategoriji nogometnih cipela svoje korisnike razmazuju isključivo najkvalitetnijim proizvodima.

Najbolji modeli od sada u dostupni i u web Intersport prodavaonici, gdje uvijek vodimo računa o mnogobrojnim novitetima – pogledajte ih u našem nogometnom kutku!