Skijanje

Top 5 skija za ambiciozne mlade skijaše

Top 5 skija za ambiciozne mlade skijaše. Ponekad su djeca toliko oduševljena skijanjem, da mu pristupaju maksimalno ozbiljno. Za mlade skijaše koji vrlo rano počinju učiti magiju većih brzina, svi važni proizvođači napravili su malo zahtjevnije skije, izrađene po svim najmodernijim standardima.

Tehnologije i atraktivan izgled za mlade skijaše

Nakon što djeca prođu prvu fazu, u kojoj stječu one najvažnije osjećaje i svladavaju osnovne elemente, vrijeme je da prijeđu na malo zahtjevnije skije. One su namijenjene malo ambicioznijim mladim skijašima, koji već uče magiju skijanja pri većim brzinama. Proizvođači su svjesni da se u toj skupini kriju budući zaljubljenici u cjeloživotno skijanje. Zbog toga su dizajnirali skije za mlade skijaše, koje su već opremljene nekim od tehnologija koje nude skije za odrasle. U većini slučajeva najbolje dječje skije dizajnirane su u atraktivnoj ili čak konkurentnoj grafici. Ovo je dodatni poticaj za mlade skijaše. Što bi moglo biti veća motivacija , nego skijanje s istim skijama kao što koristi npr. Marcel Hirscher.

Skije ATOMIC REDSTER MH

Atomic Redster MH su odlične skije za skijaše stare od 8 do 11 godina. S Bend-x tehnologijom koju sastavljaju posebne flex točke ispod vezova, skije su izuzetno jednostavno vodljive, te će mlađi skijaši uživati u izvrsnom prianjanju i dinamici. Race Rocker i širina skija 68 mm osiguravaju brzo mijenjanje rubika. S vezovima su primjerene za GripWalk nastavke.

Skije FISHER RC4 RACE JR

Zabava predstavlja najveću motivaciju za trening. Zato su dječje skije Fisher RC4 Race Junior SLR, s tehnologijama Air Power i Fibre Tech, odlične.

Jednostavno vođenje i prikladna stabilnost u zavojima su glavna svojstva koja mladi skijaš treba za brz napredak. Impresioniraju i svojom atraktivnom grafikom.

Skije HEAD SUPERSHAPE PRO

Head Supershape Team SLR Pro su izuzetno lagane skije koje su namijenjene djeci koja su upoznata s tehnologijom zarezivanja. Dječja Supershape linija je dizajnirana tako da se mladi skijaši mogu lako identificirati s najboljim Head natjecateljima. Skije imaju izuzetno otporni gornji sloj (»Snake skin«). X-struktura za bolju torzijsku stabilnost. Skije su opremljene s vezovima Head SLR 7.5 GW AC.

Skija TECNOPRO PULSE TEAM 66

Dječje skije Tecnopro Pulse Team 66 JT potiču mlade skijaše u procesu učenja. Stvorene su na podlozi lagane Power Cap konstrukcije te omogućavaju jednostavno okretanje i veoma su izdržljive. U kombinaciji s Early Rise Rocker uzdignutim vrhom i repom je efektivna dužina skija kraća i zato omogućavaju bezbrižno skretanje pri planinskom skijanju. Skije odlikuje moderna Extra Flex tehnologija za bolje manevriranje.

Skija McKINLEY TEAM 7

McKinley Team 7 JT su odlične dječje skije koje osiguravaju svu zabavu koju želimo na skijalištu. Nova konstrukcija im donosi još veću stabilnost i jednostavniju upotrebu. Konstrukcija je lagana, još nježnija i tako skijašima pomaže manjom težinom da bi lakše okretali skije. Skije su odlične za proces učenja budući da osiguravaju da dijete maksimalno uživa u svom danu na skijalištu. Nova geometrija ima širi vrh i rep što povećava stabilnost i uspješnost u raznim uvjetima.