Planinarenje i alpinizam

Što je Softshell i zašto vam je potreban?

Što je Softshell i zašto vam je potreban? Vremenske prilike je prilično teško predvidjeti unaprijed. Kad se nađemo u razdoblju nepredvidljivog vremena, teško je prije odlaska iz kuće odlučiti kako se najpametnije odjenuti. U takvim razdobljima trebamo odjeću koja će nam garantirati da se tijekom svojih dnevnih dogodovština nećemo preznojiti ili prehladiti.

Dobrodošlo rješenje za takvo razdoblje nepredvidivog vremena su softshell jakne. One bi trebale biti dio svake garderobe, dječje i odrasle.

Softshell jakne odlikuju se brojnim prednostima, a u Intersport trgovinama posebno ih preporučamo aktivnim osobama i svima koji se vole zaputiti u prirodu.

Što čini dobru softshell jaknu?

Kvalitetna softshell jakna je vodootporna, prozračna, fleksibilna i izdržljiva te ne sadrži umjetne kemikalije.

Softshell vrhunskih proizvođača je vodootporan i nudi vrhunsku zaštitu od vjetra.

U takvoj jakni uvijek ćete biti na toplom, vaše tijelo bit će potpuno suho, čak i ako ste vani u prirodi po laganoj kiši ili vlažnom vremenu.

Softshell  je prozračan i učinkovito provodi toplinu, posebno u trenucima kada ste u njemu stvarno aktivni. Odjeća ispod takve jakne neće postati vlažna, pa vam posljedično neće biti ni hladno.

Vrhunske softshellovi  su napravljeni od fleksibilnog i izdržljivog materijala. Zato što je materijal donekle rastezljiv, jakna će vam omogućiti veliku slobodu pokreta. Odjeveni u odlično napravljenu jaknu sasvim ćete se neometano kretati, trčati, pa čak i skakati.

Softshell  koji je nastalo pod okriljem provjerenih proizvođača ne sadrži umjetne kemikalije koje nisu samo štetne za one koji nose jaknu, nego i za naš okoliš jer su teško biološki razgradive.

Softshell jakna uz vas tijekom cijele godine

Softshell jakna udobna je i ugodna za nošenje. Može vas pratiti na planinarenju, alpinizmu, turnom skijanju, alpskom skijanju i još mnogo aktivnosti. U usporedbi s nepromočivom vjetrovkom, softshell jakna bolje diše i nudi vam veću razinu zaštite od vode, snijega i vjetra.

Jakna je prikladna za nošenje tijekom cijele godine, a zbog odlično odabranih materijala u njoj ćete se osjećati ugodno bez obzira na svoje godine.

Učinkovito dizajnirana softshell jakna ima vrhunski krojenu kapuljaču prilagođenu čak i većim kacigama.

Nerijetko, softshell jakna bit će krojena tako da ju jednostavno možete nositi čak i u kombinaciji s penjačkim pojasom.

Softshell jakne u Intersportu

U Intersport prodavaonicama možete birati između jakni svjetski poznatih robnih marki kao što su McKinley, CMP, Jack Wolfskin, Adidas, Salomon, Icepeak, a svoju će softshell jaknu tamo pronaći i žene i muškarci.