Trčanje

Najsuvremenija tehnologija u trčanju

Najsuvremenija tehnologija u trčanju. Svim sportskim entuzijastima Mizuno je sigurno vrlo dobro poznata marka. Taj proizvođač sportske opreme sa sjedištem u Japanu. Još od 1906. godine proizvodi opremu za široku paletu sportova uključujući trčanje, rukomet, odbojku, nogomet i golf. Uz to, obvezali su se učiniti sportsku opremu dostupnijom i time više ljudi pobuditi na bavljenje sportom.

Dva najnovija modela tenisica za trčanje Mizuno predstavljaju utjelovljenje najsuvremenije tehnologije MIZUNO ENERZY. Koja je postavila tehnologiju ublažavanja i reaktivnosti na najviši nivo. Dva nova modela s tom tehnologijom su Wave Rider Neo osmišljen za brzo trčanje te Wave Sky Neo, prepoznatljiv po mekoći i izraženom ublažavanju.

Mizuno Wave Rider Neo

Vrhunska tenisica za trčanje Wave Rider Neo odsad vam je dostupna u Interport prodavaonicama i predstavlja savršenu ravnotežu ublažavanja i reaktivnosti. U muškoj i ženskoj inačici oduševit će trkače i trkačice koji žele brzo i reaktivno trčanje. Wave Neo Rider je lakša inačica legendarnog Ridera i sa svojih 256 g najlakši je Wave Rider ikad stvoren.

Najveća novost koju pružaju i ženski i muški model Wave Rider Neo. Konstrukcija s Mizuno Enerzy materijalom u donjem sloju potplata, a naći ćemo ga i u dodatnom sloju na dijelu kod pete. Omogućava vrhunsku reaktivnost s velikom količinom povratne energije. Koja u kombinaciji s Mizuno Wave pruža dinamično, reaktivno i ugodno iskustvo trčanja.

Svim vjernim korisnicima Mizuno tenisica za trčanje je sigurno već poznata tehnologija Mizuno Wave. Koja pruža stabilnu amortizaciju i time pri svakom koraku istovremeno osigurava ublažavanje i stabilnost, potrebne za učinkovit odraz u novi korak.

Jedinstvena gornja konstrukcija napravljena je od pletenog materijala bez šavova koji dolazi u obliku čarape i u gornjem dijelu tenisice prati gibanje stopala, a time i sprječava nestabilnost noge u tenisici. Tenisica za trčanje Wave Rider Neo na taj se način potpuno prilagođava stopalu zbog čega je osjećaj pri svakom koraku iznimno ugodan. Tome pripomaže i prozirni potplat G3 koji omogućava snažniji odraz u prednjem dijelu stopala, a time i vrhunsko iskustvo trčanja.

S tenisicama za trčanje Mizuno Wave Rider Neo trkači će dostići potpuno nov i viši nivo trčanja. Zato će s ovom tenisicom biti zadovoljni svi redoviti trkači i maratonci koji svoje kilometre pobjeđuju na ravnim terenima.

Mizuno Wave Sky Neo

Na našim policama pronaći ćete i tenisice za trčanje Mizuno Wave Sky Neo – iznimno udobne neutralne tenisice za trčanje. U tim tenisicama je Mizuno predstavio svoju najnoviju tehnologiju Mizuno Enerzy Core i njome oborio sve rekorde u mekoći. Taj materijal je odgovor na sve veće zahtjeve trkača za više udobnosti i ublažavanja. Zato nije iznenađujuće što je Mizuno napravio tenisicu za trčanje koja je 263 % mekša i 56 % življa od uobičajenih materijala na tržištu. Za sve ljubitelje trčanja važan je podatak to da je Wave Sky Neo jedina tenisica za trčanje koja uključuje tu tehnologiju.

Svojstva modela Wave Sky Neo

Njezin potplat je izrađen od iznimno otporne gume i sastavljen od tri sloja, čime omogućava jedinstven osjećaj trčanja. Gornji dio potplata izrađen je od već spomenute tehnologije Enerzy Core koja nudi dodatnu udobnost i lakoću. Srednji dio je napravljen od U4iCX koji nudi udobnost i stabilnost.

Donji dio od materijala Enerzy pruža ublažavanje i reaktivnost.  Ako svim spomenutim karakteristikama dodamo još i svima poznatu tehnologiju Mizuno Foam Wave, dobit ćemo tenisicu za trčanje koja garantira mekoću i udobnost kao nijedna dosad.  S njom će biti potpuno zadovoljni svi trkači koji vole visok stupanj ublažavanja i traže skočnu tenisicu za trčanje s kojom će lakše i udobnije prevaliti velike trkačke udaljenosti.

Tenisica za trčanje Mizuno Wave Sky Neo odlikuje se još i gornjim dijelom tenisice. Koji je konstrukcijski sličan čarapi i na taj način osigurava bolje prianjanje uz stopalo, te bolju kontrolu kretanja peta-prsti i obratno.

Njegova je prednost u tome što je cijeli gornji dio tenisice, uključujući i jezik. Pleten u jednom komadu što garantira udobno prianjanje koje stopalo udobno i stabilno drži na mjestu. Suvremen oblik gornjeg dijela ne donosi samo udobnost, nego i izvrsnu prozračnost i manju težinu tenisice za trčanje Wave Sky Neo.

Tražite dinamično ublažavanje i dobar osjećaj reaktivnosti? Želite mekan, skočan i udoban svaki korak? Onda potražite jedan od modela tenisica za trčanje Mizuno Wave Rider Neo i Mizuno Wave Sky Neo u Intersportovim prodavaonicama. Ženski i muški modeli iz kolekcije Neo donose svjež i nov izgled, oduševljavajući ne samo tehnologijom nego i suvremenim dizajnom gornjeg dijela tenisice.

Cjelokupnu ponudu tenisica za trčanje pronaći ćete OVDJE.