Nogomet

Jeste li već posjetili naš navijački kutak?

Jeste li već posjetili naš navijački kutak? U svijetu navijanja lako je pronaći neke univerzalne vrijednosti koje povezuju sve navijačke skupine. Sastavni dio svakog navijačkog rituala su pjevanje, navijanje i uzvikivanje navijačkih himni. Oblikuju se također i posebni načini ponašanja, odijevanja i žargon. U navijačkim skupinama vlada velika solidarnost, a pritom ih prate najrazličitiji rekviziti, na primjer: šalovi, kape, transparenti, zastave i dresovi.

Intersport zna sve o svijetu navijanja, pa zato naše prodavaonice i web shop imaju i navijački kutak.

Dobrodošli u navijački kutak za sve ljubitelje nogometa

Ako ste pravi navijač i posjetitelj nogometnih utakmica. Onda ste uvijek uz svoju nogometnu reprezentaciju i u dobru i u zlu. Pravi navijači dišu s nogometašima i žive njihove vrijednosti. Tako doživljavaju i postaju dio velikih priča, dio su nečega većeg od sebe.

Zato smo upravo za vas u Intersport trgovinama i na web shopu pripremili proizvode. Koji će vas pratiti na svakoj utakmici – to su vrhunski izrađeni nogometni navijački rekviziti, odjeća i još štošta.

Odličnu ponudu vrhunskih nogometnih dresova, majica, lopti i drugih rekvizita možete vidjeti i uživo u trgovinama, ali i u internetskoj trgovini gdje zajedno sa svojim malim nogometnim fanovima možete odabrati svu potrebnu opremu iz udobnosti svog doma. Ako ste primjerice veliki obožavatelj nogometnog kluba Real Madrid, u Intersportu ćete naći lopte, majice i boce za vodu s potpisom tog svjetski poznatog nogometnog kluba.
Razočarani neće ostati ni navijači velikog kluba FC Barcelona, a čekaju vas i dresovi klubova FC Liverpool, FC Bayern, proizvodi kluba Paris Saint-Germain, Arsenal i Juventus kao i mnogi drugi.

Nismo zaboravili ni na ljubitelje košarke

Kod košarkaških navijača u prvom planu su obično duboke debate o prošlim utakmicama i predviđanje rezultata budućih. Lijepo je vidjeti skupinu ljudi koji točno znaju za što odlaze navijati, no to ne znači da im društvo ne prave navijački rekviziti.

Čak i ako utakmice gledate ispred svojih malih ekrana, to ne znači da utakmicu ne možete gledati odjeveni u košarkaški dres. Tako ćete se osjećati bližima svojim favoritima.

Što vam je još potrebno za navijanje u pravom duhu? Provjerite u trenu u Intersport internetskoj trgovini!