Trendovi

Ruksaci za novu školsku godinu

Ruksaci za novu školsku godinu. Dolazak nove školske godine poseban je doživljaj za svakog školarca. Radost je još veća ako učenik u novu školsku godinu uđe s kvalitetnom i atraktivnom opremom. Školski ruksaci zasigurno igraju ključnu ulogu. Njihova veličina trebala bi biti što više usklađena s fizionomijom školarca. Težina ruksaka također značajno utječe na izbor ruksaka, a kasnije i tijekom samog nošenja.

Posebno obratite pažnju na stražnji dio ruksaka, koji bi trebao biti što čvršći, anatomski oblikovan i podstavljen. Naramenice školskog ruksaka trebale bi biti široke, podstavljene i podesive po veličini. Ruksak bi trebao imati što više pretinaca, kako bi dijete moglo lako pronaći određeni školski predmet. Bočni džepovi ne bi trebali biti prepuni, kako bi se održala ravnoteža ruksaka.

Dobro vidljiv, i vodonepropusni školski ruksak

Na školskom ruksaku izuzetno su dobrodošli razni reflektirajući detalji, koji će osigurati dobru vidljivost u nepovoljnijim vremenskim uvjetima. Kada odabirete ruksak, vodite računa da je vodootporan, kako bi bili sigurni da će školske bilježnice i ostali pribor uvijek ostati potpuno suhi. Posljednje, ali ne i najmanje važno, za dijete je važan i izgled školskog ruksaka. Dijete bi trebalo imati prilično slobodne ruke u odabiru nijanse boje, uzorka ili motiva koji mu najviše odgovara.

Bogata i široka ponuda školskih ruksaka u Intersport prodavaonicama

Intersport nudi visokokvalitetne školske ruksake u raznim bojama, uzorcima i motivima popularnih brendova kao što su; Adidas, Deuter, McKinley, Nike, Wheel Bee.

Ruksaci su izdržljivi, pouzdani i izuzetno udobni za nošenje. Odlikuje ih obilje prostora za odlaganje, te su posebno dizajnirani za nošenje knjiga i ostalih dodataka. Sadrže nekoliko glavnih i bočnih pretinaca s patentnim zatvaračima. Odlikuju se posebno dizajniranim leđnim djelom, koje zajedno sa širokim naramenicama osiguravaju kvalitetnu raspodjelu tereta.