Nogomet

Adidas zapravo već od svojih početaka izrađuje vrhunsku obuću za nogomet. Zapravo je u svakom razdoblju svojega postojanja najbolje nogometne virtuoze razmazio izvanrednim proizvodima pomoću kojih su igrači stvarali majstorije i vragolije te zabijali golove. Adi Dassler je, naime, uvijek zagovarao uvjerenje da je upravo kvalitetna obuća ona točka na i koja čini odlučujuću razliku i dovodi do uspjeha. I dugačak popis nogometnih legendi koje su tijekom cijele svoje karijere koristile kopačke Adidas, dokaz su da je i te kako imao pravo.

Mutator Pack

Za 2020. godinu, u kojoj će vrhunac zasigurno biti Europsko nogometno prvenstvo kojemu će premijerno biti domaćin 12 različitih europskih gradova, Adidas je pripremio liniju Mutator Pack. Čine ju četiri modela nogometne obuće koja je namijenjena najzahtjevnijim nogometnim zvijezdama.

Predator Mutator 20

Na vrhu navedenog kvarteta zasigurno je model Predator Dracon 20.1 To je općenito prvi model marke Adidas koji je opremljen posebnom tehnologijom Demonskin koja omogućava izniman nadzor lopte i osim toga i odličan prihvat i rotaciju.

Već s prvom generacijom modela Predator, koju smo predstavili već gotovo daleke 1994. godine, promijenili smo nogometnu igru. I sa svakom novom generacijom sve to smo još dodatno poboljšavali. Zato je Predator mnogo više od nogometne obuće. To je nogometna ikona koja je svojim značajkama uvjerila u kvalitetu najbolje nogometaše svijeta.

Za 2020. godinu željeli smo kreirati nešto posve novo. Željeli smo stvoriti inovaciju koja će protivnike dovoditi do ludila. To smo postigli tehnologijom Demonskin koja se već na testiranjima iskazala kao izvanredno učinkovita. Igrači su odmah pohvalili nevjerojatan osjećaj za loptu te također i mogućnost odlične rotacije”, zadovoljno je obrazložio Ben Herath, direktor oblikovanja i koncipiranja nogometne obuće Adidas.

U prošlosti su nogometnu obuću Predator obožavali David Beckham, Zinedine Zidane i Steven Gerrard, a s inačicom Predator Mutator 20pa igru će kreirati novodobni asovi, kao što su Paul Pogba, Becky Sauerbrunn, Marc-André te Stegen i Tessa Wullaert.

Nemeziz, Adidas X, Copa

U kvartetu Mutator Pack modelu Predator 20 Mutator društvo još rade modeli Nemeziz, Adidas X i Copa koji se svi mogu pohvaliti izvanrednim igračkim svojstvima. Svi su koncipirani tako da pružaju odličan osjećaj za loptu, bočnu stabilnost i oslonac. Upravo zbog toga će kopačke linije Mutator Pack zasigurno zasjati na dolazećem Euru 2020, ali i na utakmicama Lige prvaka te na brojnim drugim nogometnim travnjacima.

Na kraju krajeva, u kopačkama marke Adidas igraju zvijezde legendarnih klubova kao što su Real Madrid, Manchester United, Arsenal, FC Bayern Munich i Juventus. Osim već navedenih asova, u kopačkama Adidas igraju i Leo Messi, Gabriel Jesus, Mohamed Salah, Roberto Firmino, Paulo Dybala, Thomas Müller, James Rodríguez, Diego Costa, Mesut Özil i brojni drugi.