Trendovi

Mikaela Shiffrin daleko je najbolja skijašica posljednjih godina. Njezine pobjedničke serije su gotovo zastrašujuće, stoga je mišljenje stručnjaka da je najozbiljnija kandidatkinja za rušenje rekorda koji je držao legendarni Ingemar Stenmark s 86 pobjeda na utakmicama Svjetskog kupa. Skijanje 24-godišnje Amerikanke jedinstvena je kombinacija talenta, elegancije, lakoće i snage. Sve je, naravno, nadograđeno bezbrojnim satima napornog rada. I to ne samo na snijegu, već i u teretani i prirodi.

S obzirom na to da Mikaela živi u Vailu u saveznoj američkoj državi Coloradu, velik dio treninga odrađuje  na otvorenom. U prostranstvima Colorada zaista ima veliki potencijal za to. Vail je mjesto koje se nalazi gotovo na 2500 metara nadmorske visine, stoga joj je potrebna kvalitetna oprema za aktivnosti na otvorenom. Kada je riječ o brdskom trčanju, brdskom biciklizmu ili samo šetnjama po planini, najradije nosi tehničku jaknu Adidas My Shelter. Ona slovi za poseban odjevni predmet, dizajniran za nepredvidive vremenske prilike. U stvari se može othrvati snažnom vjetru i oluji, te jakoj kiši!

Iz grada u prirodu

Adidas My Shelter jakna odlikuje se izrazito suvremenim i jednostavnim minimalističkim dizajnom. Pored spomenute prirode, korisna je i u urbanim sredinama. U stvari, dizajnirana je na temelju istraživanja specifičnih vremenskih uvjeta koji prevladavaju u glavnim gradovima svijeta, poput New Yorka, Londona, Šangaja i Tokija. Ovaj model  jakne utjelovljuje 50-godišnju uključenost u istraživanje i stvaranje tehničkih materijala, kojima je dodan moderni touch.

Za sve uvijete

Adidas My Shelter je lagana, a istovremeno robustna jakna koja pruža savršenu zaštitu kako u gradskom, tako i u prirodnom okruženju. Karakterističan visoki ovratnik, štiti nas od naleta vjetrova, tokom ružnog vremena. Dok nam funkcionalna kapuljača pruža zaštitu od padalina. Međutim, kad vam ona više nije potrebna, možete je složiti u ovratnik. Jakna je izrađena od materijala koji odlično odvaja vlagu, a s vanjske strane je premazana posebnim vodoodbojnim premazom. Uz navedeno, opremljena je i sa dva vanjska džepa i funkcionalnim džepovima s unutarnje strane. Na stražnjoj strani, nalaze se legendarne tri adidas crte. Za sigurnost noću, pobrinuti će se mnogobrojni odsjevni elementi.

Uz žensku jaknu, u kojoj uživa Mikaela Shiffrin, postoji i muška verzija. Ova dva proizvoda, su međutim, samo najava za još sličnih komada funkcionalne odjeće, koja će zaokružiti nadolazeću kolekciju My Shelter. Budući, da se na otvorenom stalno događa nešto zanimljivo, šteta je biti zatvoren kod kuće, zar ne?