Sadržaj

Trendovi

U bogatoj, gotovo stoljetnoj priči brenda Adidas, nastalo je bezbroj legendarnih modela i kolekcija koje su zajedno obilježile povijest sporta. Kolekcija Terrex, je nastala prije nekoliko godina, i povela je svoje prepoznatljive tri crte u prirodu, u daleka prostranstva, gdje je visokokvalitetna odjeća i obuća najpotrebnija. Kolekcija Terrex se odlikuje izvanrednom kvalitetom, suvremenim tehničkim materijalima, a iznad svega, sofisticiranom robusnošću koja s lakoćom preživljava najnepovoljnije vremensko-geografske uvjete.

Tenisice za trčanje, a i one za planinarenje, možda najbolje izražavaju suštinu Terrex linije. Izrađene su od materijala koji se ne boje stijena i korijena, hrabro koračaju kroz blato, lokve i potoke. Ne uzrujava ih kiša, snijeg i bljuzga. Mnogi modeli opremljeni su vodoodbojnim membranama, koje osiguravaju da unutrašnjost cipela bude uvijek suha, udobna i ugodna.

Možda je najbolji dio Terrex obuće njihov potplat, stvoren u suradnji s brendom Continental, najvećim njemačkim proizvođačem guma. Tako su modeli za trčanje i planinarenje opremljeni gumom, koja pruža iznimno prianjanje na svim površinama, i  u najzahtjevnijim vremenskim uvjetima.

Neki modeli opremljeni su i grubljim profilom, koji se temelji na dizajnu profila guma za brdski biciklizam. Takvi potplati na mokrim, glatkim, snježnim ili blatnim podovima pružaju gotovo nezamislivo učinkovito prianjanje.

Osim toga, kolekcija Terrex uključuje i odjeću koja je dizajnirana u sličnom stilu kao i obuća. Izrađena je od visokokvalitetnih tehničkih materijala koji se brzo suše i dobro odvode vlagu, ali istodobno osiguravaju trajnost, funkcionalnost i praktičnost. Postoje mnoge verzije odjeće za žene i muškarce koji vole avanture u prirodi.

Adidas Agravic Speed GTX

Adidas Agravic Speed GTX vrhunske ženske tenisice za trčanje na zahtjevnim podlogama. Očaravaju modernim dizajnom i izgledom. Izrađene su od izdržljivog materijala koji je otporan na bliske susrete s kamenjem i korijenjem. Gore Tex membrana štiti od prodora vode i vlage, dok potplat dizajniran u suradnji s brendom Continental nudi iznimno prianjanje na svim površinama.

Adidas TERREX AX2R K

Adidas TERREX AX2R K je svestran model dječjih planinarskih cipela, u kojima će vaši razigrani mališani rado otkrivati ljepote prirode. Cipele su izrađene od izdržljivog umjetnog materijala, koji je istovremeno dovoljno prozračan. Traxion potplat osigurava izvrsno prianjanje na svim površinama.

Adidas TERREX SWIFT R2 GTX

Adidas TERREX SWIFT R2 GTX je moderna niska planinarska cipela, koja je stvorena za otkrivanje tajni prirode. Izrađena je od izdržljivog materijala, koji je opremljen Gore Tex vodootpornom membranom. Odlikuje ih jednostavan sustav vezanja. Continental potplat osigurava iznimno prianjanje na najzahtjevnijim površinama.

Adidas TERREX AX3

Adidas TERREX AX3 su moderne planinarske cipele, koje su također pogodne i za slobodno vrijeme. Izrađene su od izdržljivog materijala, koji ujedno pruža izvrsnu prozračnost. Continental potplat savršeno reagira, čak i u najzahtjevnijim vremenskim uvjetima.

Adidas TERREX TRACEROCKER GTX

Zadovoljite svoju potrebu za istraživanjem u Adidas Terrex Tracerocker GTX tenisicama za trail. GORE-TEX® tehnologija odbija vodu a Traxion vanjski potplat odlično prianja uz kamenje, korjenje i grubo tlo dajući Vam potrebno samopouzdanje za istraživanje

Adidas TERREX TWO BOA

Adidas Terrex Two Boa su suvremene tenisice za trčanje po šumskim i gorskim stazicama. Oduševljavaju iznimno kvalitetnim potplatom koji je nastao u suradnji s njemačkim gumarskim velikanom Continental. Model Two Boa odlikuje poseban sustav zatezanja vezica. Uz to oduševljava i svojim suvremenim minimalističkim izgledom