Trčanje

dodatci za trkače

Trčanje se često smatra minimalističkim sportom u smislu potrebne opreme. Par dobrih tenisica odgovarjućih za trčanje, i malo vode,  u principu je sav trik. Danas su  tehnološki dodaci za trčanje dodani na popis osnovnih stvari, kako bi vam pomogli u postizanju vaših ciljeva. Pročitajte kako biste saznali više o prednostima i značajkama i utvrdili je li upotreba dodataka prava stvar za vas.

Prednosti vježbanja s tehničkim dodacima

Dodaci prikupljaju i procjenjuju informacije o atletskoj izvedbi i dnevnoj aktivnosti. Omogućava prikaz detalja o stilu vašeg trčanja, razini kondicije, te također pruža mogućnosti za poboljšanje vašeg vježbanja. Možete prikupiti informacije o brzini trčanja, prijeđenim koracima i pulsu, što znači da možete prilagoditi brzinu otkucaja srca prema vašim trenutačnim zahtjevima. Napredni  proizvodi čak imaju mogućnost kreiranja ili prognoziranja, te rutine za vašu idealnu trku, na temelju vaših osobnih mjernih podataka. Često su i ti uređaji povezani s aplikacijama, pa možete jednostavno pregledati svoje statistike prilikom praćenja rada i aktivnosti tijekom dana kako biste ostali na pravom putu. Bonus!

 Odaberite fitness program koji vam odgovara

Dodatke za trčanje rangiramo od osnovnih, pa sve do high-tech. Iako se dodatci možda ne čine neophodnima, ako se smatrate old-school trkačem, no mnogi trkači koji žele poboljšati svoje performanse neće napustiti dom bez jednog. Evo popisa nekih od značajki, koje valja uzeti u obzir prilikom odabira dodatka koji odgovara vašim potrebama.

Više osnovnih sustava može uključivati:

  • Tracker za brojanje koraka, udaljenosti, otkucaja srca i potrošenih kalorija

     •    Obavijesti o vašim statistikama i vremenima

     • podsjetnike da vas motiviraju

Više high-tech uređaja također mogu uključivati značajke praćenja perrformansi     kao što su:

  • Sleep tracker
  • Prilagođene značajke za prikaz različitih osobnih mjernih podataka

•      Prijedlozi za vježbanje i prognoze

  • Prilagođena sučelja
  • Muzika
  • Ugrađeni GPS navigacijski sustavi

Opremite se za sljedeću trku sportskim i elegantnim dizajnom

Dizajnirani satovi, narukvice i znojnici – i tržište nastavlja stvarati sve naprednije tehnologije i stilove. Možete birati između elegantnih i personaliziranih dizajna koje ćete nositi tijekom cijelog dana, ili više sportskih opcija koje će služiti kao savršeni pratilac tijekom trčanja. Sada kada ste upućeni u sve značajke i prednosti, o tome koji je dodatak pogodan za vas kako biste poboljšali svoju izvedbu?

dodatci za trkače