Biciklizam

Bicikl je poseban sportski rekvizit za djecu.

Većina  biciklista sjeća se svog prvog bicikla i trenutka kada su prvi put osjetili osjećaj slobode i vjetra u kosi. Za djecu, bicikl je vrlo poseban sportski rekvizit. Njihov prvi kontakt s mobilnošću i, posljednje, ali ne manje važno, prvi kontakt s odraslom osobom. Uopće nije iznenađujuće da se djeca sa širokim smijehom voze i uživaju oko igrališta, gdje ih se teško mogu uhvatiti.

Nakamura Sury, Nakamura MX (20, 24) in Genesis MX

Za djecu, bicikl je vrlo posebna sportska pomoć. To je njihov prvi kontakt s mobilnošću, a zadnje, ali ne i najmanje važno, odraslim svijetom. Stoga ne čudi da se djeca s širokim smijehom vozikaju igrališta, i teško ih se može uhvatiti. Svatko od nas pamti svoje prve biciklističke avanture i dvorišne utrke s prijateljima. Kod nas imamo dostupne Nakamura i Genesis dječje bicikle, u različitim veličinama kako bi zadovoljili potrebe djece različitih dobnih skupina.

Nakamura Sury (20 in 24)

Suri je već na prvi pogled gorski bicikl pogodan za djevojčice. Dolazi s 20 i 24 inčnim kotačima. Obje su inačice opremljene Shimano mjenjačem – manji ima 6 stupnjeva prijenosa, a veći 18. Za sigurno kočenje, zaduženesu  kvalitetne V-kočnice Promax TX. S osmijehom i vjetrom u kosi djevojčice će se voziti ulicama i skupljati kilometre.

Nakamura MX (20 i 24)

MX je bicikl za dečake koji pleni svojom robusnošću. Ovaj fantastični bicikl je idealan izbor za male vragolane koji uživaju u brzoj vožnji i manjim skokovima. MX bicikl je dostupan u dve veličine, a obe verzije poseduju Shimano menjač brzina – manji poseduje 6 brzina, dok veći poseduje čak 18 brzina. Kvalitetne Promax TX kočnice garantuju brzo i sigurno kočenje.

Genesis MX (14, 16 i 18)

Genesis MX je bicikl koji je idealan za mlade početnike i predstavlja minijaturnu veziju MTB bicikla koja je prilagođena najmlađim vozačima. Prvi kilometri pređeni na ovom biciklu će Vašem detetu zasigurno ostati u nejlepšem sečanju.