Sadržaj

Trčanje

Tražite li najprikladnije tenisice za trčanje? Sada ih možete pronaći!

Revolucionarni ASICS FOOT ID s 3D snimkom stopala pruža mnoštvo informacija, kako bi vam olakšali odabir tenisice, koje bi najbolje odgovarale vašem stopalu.

Dragi trkači i trkačice;
samo tenisica za trčanje, koja savršeno pristaje vašem stopalu i pogodna je za vaš stil trčanja, pružit će vam više zadovoljstva i napredak u treningu, te vas štititi od moguće ozlijede. Korisne savjete, preporuke stručnjaka i poznanika nadopunit će novi ASICS mjerni sustav, koji će zabilježiti trodimenzionalni snimak vaših stopala. Time ćete dobiti potpuno nove informacije o vašem stopalu, koje će vam nadalje uvelike pomoći pri odabiru odgovarajuće tenisice za trčanje. U Hrvatskoj se 3D mjerenje stopala odvija isključivo u odabranim trgovinama INTERSPORT-a.

Personalizirana analiza stopala u tri koraka:

  1. korak: Prijavite se u prodavaonici
    Mjerenje i analiza stopala traje oko cca.15 minuta, stoga preporučamo da se prethodno najavite u prodavaonicu, te će vam osoblje dodijeliti prvi slobodni termin.
  2. korak: Analiza stopala
    Mjerenje se odvija na bosim stopalima. Skinite cipele i čarape, te uđite u mjernu napravu, koja će uz pomoć 8 kamera i 4 lasera točno obuhvatiti lijevu i desnu nogu sa svih strana.
  3. korak: Informacije i savjetovanje
    Nakon mjerenja primit ćete kopiju rezultata mjerenja u tiskanom obliku. Na temelju brojnih prethodnih osobnih mjerenja dodjeljuje vam se FOOT ID, a stručnjaci za stopala savjetovat će vas o tome kakva će vam obuća najbolje odgovarati.

3D MJERENJA STOPALA ODRŽATI ĆE SE:

  • 03.03. Zagreb,Intersport Arena  centar, od  10 do 14h i 15 do 18h
  •  08.03. Zagreb, Intersport Petrinjska, Petrinjska 3, od 14 do 20h
  • 10.03. Zagreb, Intersport Arena centar, od  10 do 14 h i od 15 do 20h
  • 11.03. Zagreb, Intersport Arena centar, od  10 do 14 h i od 15 do 20h
  • 17.03. Zagreb,Intersport Arena  centar, od  10 do 14h i 15 do 18h

Na  dane mjerenja stopala,  očekuje te i 20% popusta na novu kolekciju Asics.