Fitnes

Često se pitate što ćete nositi za trening?

Nježniji spol često motivira kupovina nove odjeće ili obuće za početak ili ponovni odlazak na vodene vježbe, fitnes ili drugu odabranu sportsku aktivnost. Ukoliko je to ono što te motivira, provjeri stajling koji smo pripremili za tebe. Nađi onaj komad koji ti je hitno potreban (P)OSTANI AKTIVNA!

Podloga za yogu

Energetics Yoga mat je podloga za vježbanje dizajnirana za izvađanje joga vježbi. Pjena je 4mm debela a podloga je duga 172cm, i široka 60cm. Dostupna u 6 boja.

Reebok Burnout Tank

Top za trening

Burnout Tank top diči se modernim stilom i prozračnošću zbog pamučnog vlakna. Ima Speedwick tehnologiju kontrole znojenja. Moderan, uzak kroj s blago podignutom linijom vrata štiti tijelo i pruža potpunu pokretljivost. Prekriven je uzorkom inspiriranim fotografijama na stražnjoj strani, dok je sprijeda Reebokov Delta logotip.

Nike Pro Classic Swoosh Cooling Sports Bra

Ženski sportski grudnjak

Women’s Nike Pro Classic Swoosh Cooling Sports Bra koristi kompresijsko pristajanje te pruža potporu za središnji dio torza za razne sportske aktivnosti. Mrežasti paneli su strateški postavljeni kako bi pružili dodatnu prozračnost u zonama intenzivnog znojenja.

Reebok Dance 100 Mid

Ženske tenisice za fitnes Reebok Dance 100 Mid

DANCE 100 MID je ženska tenisica za trening koji savršeno odgovara vašoj nozi. Bootie konstrukcija za besprijekorno prijanjanje, srednji i bočni, mekani TPU materijal za podršku na prednjoj strani. 3D ULTRALITE dno i zona na potplatu za jednostavno zakretanje. Fleksibilni utori i manja količina gume omogućuju tenisicama slobodno kretanje.

Nike W Nsw Leg A See Lggng Jdi, ženske tajice za fitnes

Ženske tajice Nike Sportswear Leg-A-See Tight

Women’s Nike Sportswear Leg-A-See krojen je da prianja uz tijelo i omogućava veću brzinu. ”JUST DO IT” Nike logo otisnut je na desnoj nogavici. Elastična traka oko struka osigurava udobno pristajanje.