Sadržaj

Trendovi

Ekološki prihvatljivije tehnologije – mnogi proizvodi brenda INTERSPORT nude održiva rješenja bilo gledajući materijale, tehnologije ili proizvodne procese. Kada slijedeći put budete birali novu sportsku garderobu u nekoj od INTERSPORT prodavaonica ili u našoj web prodavaonici… obratite pažnju na etikete koje vam govore kako ili od kojih materijala je napravljen pojedini artikl. Oznake možete pronaći na stranici svakog proizvoda, a ispod smo sabrali ekološki prihvatljive tehnologije na jednom mjestu. Saznajte više o ekološki prihvatljivim tehnologijama;

PFC free

.

Ekološki prihvatljiv premaz bez PFC-a je trajan, visoko izdržljiv i obnovljiv vodoodbojni premaz, koji je napravljen od 60% obnovljivih izvora. Tkanine tretirane PFC-om bez fluorougljika imaju izdržljivu vodoodbojnost i suše se 50% brže od tkanina bez njega. Pored toga, u isto vrijeme omogućavaju nepromijenjenu prozračnost.

S.CAFÉ – ekološki materijali

.

To je poseban materijal napravljen od zrna kave. Proizvodnja ovog materijala je energetski efikasna. Sama tkanina nudi optimalnu regulaciju temperature, brzo se suši i sprječava stvaranje neugodnih mirisa.

DRY PLUS ECO

.

Dry Plus Eco je poseban ekološki materijal koji je napravljen na bazi prirodnog miDori ulja. Odjeća napravljena od ovog materijala osigurava brzo sušenje i veliku udobnost i prozračnost. Dry Eco Plus materijal ispunjava OEKOTEX 100 standard održivosti.

EKOLOŠKI FRENDLY MEMBRANE

.

Mnogi naši proizvodi su opremljeni posebnim membranama, koje osiguravaju da vaša odjeća bude suha. Membrane Aquamax Eco, Aquabase Eco i Ventmax Eco su proizvedene po standardu OEKOTEX 100, brzo su razgradive i ne sadrže fluorougljike.

ANTI MOSQUITO

.

Anti Mosquito je posebna zaštita od komaraca i krpelja. Ne sadrži nikakve kemikalije, a bazira se na ulju limuna, lavande i eukaliptusa. Potpuno je biorazgradiv i zadovoljava OEKOTEX 100 standard.

RECIKLIRANI POLIESTER

.

Proizvodnja recikliranog poliestera temelji se na ponovnoj upotrebi resursa, za koje se povijesno vjerovalo da su neobnovljivi. Potrošnja energije, vode i ulja znatno je manja tijekom proizvodnje, kao i količina otpada koja se također značajno smanjuje. Birajte ekološki prihvatljivije tehnologije