Sadržaj

Trendovi

Japanke su jedan od najpopularnijih ljetnih komada, koje su već desetljećima neizostavna konstanta. Osim što se vrlo lako obuvaju i skidaju, one su i iznimno udobne. Prikladne su za sve prilike. Zbog toga ne čudi što su postale obavezni dio ljetnog outfita!

Japanke nas uvijek iznova iznenađuju svojim izgledom. Moglo bi se čak reći, da se svake godine iznova dizajniraju. Šarenilo, sjajni i šareni uzorci, glavni su razlog što ih možete kombinirati uz praktički svaki stil odijevanja. Mnogi ljudi u svom ormaru imaju čak nekoliko pari ove iznimno popularne obuće.

Najnovija kolekcija japanki raznih brendova za ovo ljeto već vas čeka u Intersportu. Ponuda je toliko raznolika da ćete sigurno pronaći nešto po svom ukusu.

Teva

.

Teva je brand japanki koji je u sedamdeset godina postojanja stekao povjerenje korisnika diljem svijeta. Zbog svog jedinstvenog i pomalo “indijanskog” stila, Teva japanke su prepoznatljive već na prvi pogled.

Brend Teva velik naglasak stavlja na kvalitetne i reciklirane materijale, zbog čega se njihove japanke mogu pohvaliti iznimnom mekoćom i udobnošću.

Ipanema

.

Ipanema je popularan brazilski brend japanki, i jedan od vodećih brendova u svijetu. Uvijek iznova oduševljava svojim živim kombinacijama boja, printevima, uzorcima, zbog čega su Ipanema japanke prikladne za sve prilike.

Velik je naglasak stavljen na reciklirane materijale, i proizvodnju na ekološki prihvatljiv način, bez ftalata i uz smanjenu potrošnju vode.

Rider

.

Ženske i muške japanke Rider impresioniraju svojom svestranošću, a istovremeno maze vaša stopala u svakom pogledu. Odlikuje ih iznimna izdržljivost i kvaliteta, što će vam omogućiti dugotrajno korištenje.

Brend nastoji koristiti reciklirane materijale, bez dodanih ftalata i koristiti manje vode, energije i više ekološki prihvatljivih materijala

Cartago

.

Cartago muške japanke oduševljavaju svojom elegancijom i opuštenim izgledom, pa ćete se u njima uvijek osjećati dobro. Ovaj brazilski brend nastao je iz klasičnog brenda Rider i ispisao svoju vrlo posebnu priču.

Iako Cartago japanke izgledaju tradicionalno i klasično, vrlo su svestrane i udobne.

Superdry

Superdry je brend britanskih korijena koji se posebno fokusira na proizvode visoke kvalitete. Tako su i japanke izuzetno udobne, a njihov prepoznatljivi print jasno pokazuje da ste u duši već obožavatelj brenda Superdry.

Crocs

Brend Crocs je već duži niz godina sinonim za savršenu udobnost i postao je prava legenda na ovom polju. A svima koji su se divili klasičnim crocsicama vjerojatno će se svidjeti i Crocs japanke. Visokokvalitetni materijali osiguravaju japankama udobnost, prozračne su i brzo se suše, a u kombinaciji s atraktivnim izgledom postaju jedinstvene.

Stoga, ako nemate japanke za nadolazeće ljeto, požurite ih kupiti. Bogat izbor japanki poznatih brendova očekuje vas u Intersportu.