Sadržaj

Tenis

Iako tenisači često govore o teniskim reketima, oni koji često igraju tenis, sigurno znaju da je obuća gotovo jednako važna. To uvelike utječe na performanse u igri, pogotovo ako ste među strastvenijim rekreativcima, pa nije važno koje tenisice odaberete.

Pogledajmo koje su tenisice među najtraženijim modelima ove sezone i već su vam dostupne u Intersportu.

adidas BARRICADE M

.

adidas Barricade M muške su tenisice za tenis prikladne za dobre rekreativce i natjecatelje. Adidas “vječni klasik” je uvijek dobar izbor. Model koji već više od 20 godina živi na teniskom terenu i uvijek se iznova dizajnira. Gornji dio izrađen je od prozračnog materijala koji dobro pristaje stopalu.

Intuitivno dizajnirano vezanje pričvršćuje stopalo u silueti tenisice. Pjena Bounce i TPU u stopalu osiguravaju udobnost i stabilnost svakog koraka, te nude odličnu potporu pri brzim promjenama kretanja. Tenisice s izdržljivim Adiwear potplatom omogućavaju odličnu potporu i prianjanje na većini površina za igranje. Izrađene su od recikliranih Primegreen materijala.

.

adidas GAMECOURT 2.0

.

Ostanite samouvjereni kroz svaku igru, set i meč. Tenisice za tenis koje su primjerene za brojne rekreativne igračice. Lagani mrežasti gornji dio i podstavljena peta čine ove adidas Gamecourt 2.0 tenisice vašim savršenim teniskim partnerom. Puni EVA međupotplat čini vas udobnim i povezanim s terenom.

Adiwear potplat osigurava izdržljivost koja mijenja igru na tvrdim terenima bez žrtvovanja izdržljivosti. Izrađen od niza recikliranih materijala, gornji dio ima najmanje 50% recikliranog sadržaja. Ovaj model predstavlja samo jedno od adidasovih rješenja za uklanjanje plastičnog otpada.

Asics GEL-GAME 8 CLAY/OC

.

Izdržljive i udobne muške tenisice za tenis Asics Gel-Game 8 Clay/OC su odličan izbor za sve rekreativce koji žele prozračne i stabilne tenisice. Kombinacija materijala u gornjem dijelu tenisica osigurava optimalnu prozračnost, prianjanje, udobnost te izdržljivost. Mrežasti materijal je ojačan presvlakom od umjetne kože i PU (poliuretanskim) filmom, koji osigurava stabilnost i izdržljivost pri agresivnim kretnjama.

Testirana Gel tehnologija ublažavanja u prednjem dijelu, skupa s EVA srednjim potplatom, osigurava sigurnost i udobnost, Trusstic sistem sprječava torzijsko izvijanje pri agresivnom lateralnom kretanju te nudi dodatnu stabilnost stopalima. Tenisice Asics Gel-Game 8 Clay/OC imaju mnoštvo ASICS inovativnih tehnologija.

.

Asics GEL-GAME 8 CLAY/OC

.

Ženske tenisice za tenis Asics Solution Swift FF Clay su dizajnirane za igračice koje se tijekom igre kreću po cijelom terenu. Posebno dizajniran vanjski potplat omogućava optimalno kretanje u svim smjerovima. Napravljen je po uzoru na vanjski potplat Solution Speed FF 2 i jamči dobro prianjanje i brze reakcije.

Unutarnji potplat je izrađen od isprobanog izdržljivog materijala FlyteFoam koji jamči dobru apsorpciju udaraca, udobno ublažavanje i malu težinu tenisice. Za stabilnost torza odgovoran je potporni element Twistruss koji je ugrađen u srednji potplat tenisice.

Wilson KAOS SWIFT CLAY

.

Wilson Kaos Swift Clay su suvremene muške tenisice za tenis, kojima će se oduševiti igrači različitih razina vještine. Tenisice ne oduševljavaju samo svojim suvremenim dizajnom, nego i svojom stabilnošću, udobnošću i odličnim prianjanjem. Njihov potplat od izdržljive Duralast gume osigurava potrebnu snagu na pješčanim terenima, a zahvaljujući izdržljivim materijalima tenisice osiguravaju znatnu mjeru potpore pri brzim promjenama kretanja.

Srednji potplat od lagane EVA pjene apsorbira udarce i osigurava reaktivnost. R-DST+ tehnologija u području pete dodatno pomaže pri ublažavanju i povratu energije te omogućava eksplozivno kretanje. Tenisice su oslikane na koži posebno onih koji se brže i eksplozivnije kreću na terenu.

.

Wilson KAOS COMP 3.0

.

Wilson Kaos Comp 3.0 suvremene su tenisice za tenis koje će oduševiti sve tenisače koji žele obuću s progresivnim izgledom. Napredne tehnologije osiguravaju najbolje ublažavanje i reaktivnost, zato će Vaša igra biti još brža i učinkovitija. Kvalitetni sintetički materijali i sustav Endofit osiguravaju iznimnu udobnost.

Tehnologije kao što su R-DST+ i Dynamic Fit omogućavaju odlično ublažavanje i reaktivnost tenisica za tenis. Tenisice za tenis prikladne su za sve igrače tenisa koji žele najveću snagu na tvrdim ili pješčanim podlogama. Inovativnim materijalima i dizajnom Wilson je izradio tenisicu koja daje osjećaj lakoće, prozračnosti i udobnog prianjanja.

Nike ZOOM VAPOR CAGE 4 RAFA

.

Nike Court Zoom Vapor Cage 4 Rafa su muške tenisice za tenis koje su primjerene za najzahtjevnije igrače. Inovativne kako bi izdržale vaše najteže utakmice na terenu – zahvaljujući ažuriranom dizajnu koji postavlja fleksibilne, izdržljive materijale upravo tamo gdje su najpotrebniji. Njih vole brojni profesionalci, između ostalog i legendarni Rafael Nadal. 

Izrađene su od materijala koji osigurava veliku mjeru stabilnosti. Tenisice su posebno prikladne za tvrde podloge na kojima nude najbolje prianjanje. Air Zoom jedinice pružaju potrebnu amortizaciju i odziv. Prostrana silueta prikladna je i za široka stopala. Potpisni detalji Rafaela Nadala omogućuju vam da predstavljate svog omiljenog igrača dok trčite terenom.

.

Nike ZOOM COURT PRO CLY

.

Nike Court Zoom Pro Clay su muške tenisice za tenis koje su primjerene za rekreativne tenisače. Izrađene su od materijala koji osigurava veliku mjeru stabilnosti. Potplat s jedinicom Zoom Air omogućava aktivno ublažavanje. Najprimjerenije su za igranje na pješčanim podlogama. Iskoristite snagu svog servisa u Nike Court Zoom Pro.

Radeći u tandemu s jedinicom Zoom Air, ima ploču po cijeloj duljini koja djeluje kao odskočna daska. Savijajući se pri svakom koraku, pomaže poboljšati povrat energije i povećati stabilnost. Uz prozračne materijale, ovaj prilagodljivi dizajn također pomaže da vašim stopalima bude udobno tijekom najtežih utakmica.

Mizuno WAVE EXCEED TOUR 5 CC

.

Mizuno Wave Exceed Tour 5 CC su vrhunske tenisice za tenisačice kojima je potrebna brzina i odzivnost. To su posve nove tenisice namijenjene najzahtjevnijim tenisačicama koje žele imati lagane i brze noge. Potplat je poboljšan, zato su tenisice lakše, brže i bolje kližu. Novi gornji dio je mekši i bolje stabilizira stopalo.

Jedinstvena tehnologija Mizuno Wave omogućava odlično ublažavanje s naglaskom na stabilnosti. Srednji potplat je sastavljen od kombinacije pjena Pownce i Mizuno Enerzy, zbog kojih su tenisice lakše i odzivnije. Potplat je sastavljen od karbonske gume X10 koja osigurava odlično prianjanje na pješčanim podlogama.

Požurite u Intersport po nove tenisice za tenis!

Tenis se smatra brzom igrom s mnogo brzih i naglih promjena kretanja u svim smjerovima. Od igrača je potrebna velika brzina i agilnost te kvalitetne tenisice. Novi modeli su već dostupni na policama Intersport prodavaonica i online.

Provjerite i ostalu ponudu opreme za tenis: