Sadržaj

Trčanje

Tenisice sezone za cestovno trčanje. Krajem zime, ljubitelji trčanja se raduju malo blažim vremenskim uvjetima, kako bi na ugodnim vanjskim temperaturama ponovo započeli svoje proljetne treninge trčanja. Ovo je i prilika kada se kuju novi planovi trčanja, postavljaju osobni ciljevi i izazovi. I naravno, kada je potrebno izabrati odgovarajuću opremu za trčanje.

Jedna od prvih prilika kada se možete pokazati u trčanju je tradicionalni Lucky Trail koji je pred vratima, stoga se ne ustručavajte odabrati nove tenisice za trčanje i pregledajte Intersportovu ponudu. Kao i svake godine, i ovog puta ćete naći mnogo noviteta u kategoriji obuće za trčanje na uređenim podlogama, kojima ćete biti oduševljeni.

Mizuno Wave Rider Neo 2

.

Mizuno Wave Rider Neo 2, tenisice su za trčanje dizajnirane i namijenjene odličnim trkačima, jer su vrlo brze, lagane i osjetljive. Srednji potplat sastoji se od potpuno nove Enerzy pjene, koja pruža najbolji omjer između stabilnosti, amortizacije i odziva.

A također impresionira ravnomjernim prijelazom pete prstiju i obrnuto. U njima ćete pronaći Mizuno Wave tehnologiju koja omogućuje stabilno amortiziranje, te svakim korakom osigurava i amortizaciju i stabilnost, koja nam je potrebna za odraz u novi korak.

Adidas Solar Glide 5

.

Uz adidas Solar Glide 5 tenisice za trčanje dobiti ćete kombinaciju najnovijih tehnologija. Već dobro poznati Boost potplat, LEP 2.0 sistem i moderan gornji dio, koji je djelom izrađen od Parley Ocean plastike.

Ove tenisice za trčanje pružaju izuzetnu torzijsku stabilnost, jedinstvenu amortizaciju i dobar odziv. Ovaj model tenisica za trčanje sigurno će zadovoljiti svestrane trkače, koji pri izboru sportske opreme misle i na očuvanje životne sredine.

.

Brooks Adrenaline GTS 22

.

Ako tražite provjerene za trčanje sa uravnoteženom i mekanom amortizacijom i dobrim odzivom, Brooks Adrenaline GTS 22 tenisice za trčanje su pravi izbor. Zahvaljujući jedinstvenoj DNA Loft amortizaciji, ovaj model za trčanje je izuzetno popularan među trkačima.

A važnu ulogu ima i GuideRails tehnologija u srednjem djelu potplata, koja omogućava podršku za pronaciju i poravnanje stopala. Ako ovome dodamo njihovu prozračnost i malu težinu, teško ćete im odoljeti.

Hoka One One Arahi 6

.

Hoka One One Arahi 6 tenisice za trčanje pomiču granice svojom udobnom podrškom. Tome doprinosi nova CMEVA pjena, koja omogućava dobar odziv i udobnost.

Tako da je samo pitanje vremena, kada ćete sa njima oboriti svoje osobne rekorde. Jedinstveni dizajn srednjeg potplata Meta Rocker, dizajniran je na maloj razlici između pete i prstiju, tako da sa njima možete očekivati izuzetno brzo i efikasno trčanje.

Asics Gel-Kayano 28

Nove muške tenisice za trčanje Asics Gel-Kayano 28 osiguravaju stabilnost što pomaže uravnotežiti vaše misli. Obnovljena, udobna vanjska podloga stražnjeg dijela stopala dobro prianja i nudi potporu.

Za poboljšavanje stabilnosti i odzivnosti tenisica, u srednji potplat integrirana je inovativna pjena FlyteFoam BLAST. To osigurava ublažavanje, potporu i bezbrižno trčanje. Novi oblik testirane GEL tehnologije skrbi za ublaženo i učinkovito trčanje te omogućava mekše zaustavljanje bez gubitka brzine.