Ostali sportovi

Odlične ideje za poklone koji će razveseliti djecu

Odlične ideje za poklone koji će razveseliti djecu. Jeste li i vi među onima kojima kupovanje poklona za djecu predstavlja neugodan zadatak? Što kupiti djeci na dar, a da je dovoljno praktično? Da se dijete razveseli, i da već za nekoliko sati ne završi u kutu. Pitanja su koja mnoge muče još prije nego što krenu u kupnju. Kako su djeca većinom prepuna energije, nimalo nećete pogriješiti ako im kupite neki sportski rekvizit i pomagalo, odnosno komad sportske opreme ili sportske odjeće. Sve to i još mnogo više možete naći u Intersportu.

A kako darivanje više ne bi bilo vaša najveća noćna mora! Za vas smo pripremili nekoliko najboljih prijedloga koji će primatelje svih uzrasta oduševiti u svako godišnje doba.

Bicikli guralice sa svjetlosnim efektima

m

Različiti bicikli guralice sve su popularniji i među roditeljima i među djecom jer predstavljaju najbolju predvježbu za učenje vožnje bicikla. Zahvaljujući svojem privlačnom izgledu, djeca ih odmah primjećuju, a ako odaberete modele s različitim svjetlosnim efektima i drugim dodacima, još su upadljiviji.

Stol za stolni nogomet

Ako želite omogućiti nogometnu igru i u zimskom razdoblju, stol za stolni nogomet odlična je ideja za poklon. Njime možete darovati djecu različitih uzrasta, a brzo postaje i odlična zabava za cijelu obitelj i prijatelje. Bez obzira na uzbuđenje tijekom igre, stol je iznimno stabilan i čvrst. Pravila stolnog nogometa su vrlo jednostavna! Nema naginjanja stola, strogo je zabranjeno roštiljanje (okretanje ručice za 360°), lopticu ubacuje igrač koji je primio gol i to na sredinu igrališta, a pobjednik je onaj igrač ili ekipa koja prva zabije 9 pogodaka! Svakako valja napomenuti da je “vađenje” na sudačke previde dozvoljeno jer je to sastavni dio nogometa!

Navijački rekviziti za sve nogometne obožavatelje

Za sve nogometne obožavatelje pretražite živopisnu ponudu u navijačkom kutku. Tamo ćete naći proizvode najprestižnijih nogometnih klubova kao što su Barcelona, Real Madrid, Juventus, Liverpool, Paris Saint-Germain i Bayern München. Također ćete naći dresove hrvatske nogometne reprezentacije, koji će pobuditi oduševljenje u svakom mladom nogometašu.

m

Romobili, skateboardi, koturaljke

m

Različita prijevozna sredstva uvijek prolaze kao odlični pokloni, bez obzira na to tražite li poklon za djevojčicu ili za dječaka. Kvalitetni romobili, skateboardi i koturaljke iznimno su praktični, a za djecu predstavljaju najaktivnije provođenje slobodnog vremena. Djeca ih također mogu u više godina, stoga će vaš poklon zapamtiti zauvijek.

Bicikl za djecu svih uzrasta

Dječji bicikl također spada u vrstu dara koji na svako dijete ostavlja snažan dojam, bez obzira na uzrast i spol. A kako je također iznimno praktičan, nema nikakvog straha da će završiti u kutu. Naravno, pri odabiru treba uzeti u obzir djetetovu starost i visinu, jer kupnja prevelikog bicikla znači manju kontrolu i veću opasnost od mogućeg pada.

Koš s postoljem

A za svu djecu koja svoje prve košarkaške korake žele napraviti na domaćem terenu možete odabrati koš s postoljem. Njegov dizajn nudi stabilnost, a visina obruča može se prilagoditi visini djeteta. Samostojeći koš za košarku oduševit će svako dijete, kao i roditelja, jer uz njega su sati zabave i dobre košarkaške igre zajamčeni!

Poklon kartica Intersport za sve tinejdžere koji priželjkuju poklon po vlastitom ukusu

Ako još uvijek niste našli pravu ideju za poklon, tinejdžerima možete pokloniti, poklon karticu Intersport. Ona je zasigurno najbolji poklon za tinejdžere koji na taj način mogu odabrati poklon po svojem ukusu, a u ovom su ga razdoblju odrastanja već svjesni. Iz ponude mogu odabrati komad sportske odjeće koji im se sviđa, razne rekvizite i pomagala za vježbanje kod kuće i još mnogo toga – odabir je prepušten isključivo njihovim željama i potrebama.

Lopta Lige prvaka 2022.

Koji od najzagriženijih nogometnih obožavatelja ne bi želio imati repliku službene nogometne lopte kojom će se igrati ovogodišnje finale Lige prvaka u Parizu? Kupnja ove lopte ostavit će dubok dojam na primatelja jer je riječ o kvalitetnoj nogometnoj lopti koja pruža odličan osjećaj i termodinamiku, a na dječjem igralištu će se uvijek isticati svojim atraktivnim i suvremenim dizajnom.