Supanje

Odaberite SUP za novu ljetnu zabavu !

Odaberite SUP za novu ljetnu zabavu! Supanje je sve popularnija aktivnost na vodi, koja je vrlo zabavna i opuštajuća. Za ovu aktivnost vam nisu potrebna nikakva posebna predznanja i posebne sprave, već samo odgovarajuća oprema – daska ili sup i veslo. Sup je mnogo veća investicija od, na primer, kupovine sportske obuće.

Stoga je njegova kupnja važna odluka, a prije svega je dobro znati na šta treba obratiti pažnju. Ako je kupnja supa vaša velika želja, ne propustite našu široku paletu modela. U nastavku pogledajte šta vam je na raspolaganju u Intersportu za ovo ljeto;

SHARK Air Degree Yellow

Shark Sups je brend koji već duži niz godina izrađuje sjajne sup daske. Ako tražite najbolju vrijednost za novac, Shark Air Degree Yellow svakako je prvi izbor. Riječ je o dasci na napuhavanje debljine 15 cm, koja se praktički može spremiti u torbu radi lakšeg transporta.

Sup ploča može lako izdržati korisnikovu težinu do 80 kg. Iako je napravljen s jednoslojnom tehnologijom, koja je malo osjetljivija, riječ je o visokokvalitetnom supu provjerenog proizvođača. Ne samo da čine izvrsne supove, već vam daju i dvogodišnje jamstvo.

Ovim supom dati ćete novu dimenziju aktivnostima ljetnog odmora. Budući da mnogi ljudi veslaju i u sjedećem položaju, uz sup ćete dobiti i aluminijsko veslo, koje ima mogučnost dodatne lopate. Na ovaj način dobivate jednostavno veslo za kajak, što veslanje čini još lakšim.

SHARK Touring

Sup Shark Touring zadivit će vas svojim karakteristikama. To je posebna putna daska koja će razveseliti sve one koji žele preveslati i veće udaljenosti. A vaš najbolji asistent je djelomično karbonsko veslo.

Daska je nešto duža i uža od obiteljskih, pa je time i brža. Pogodna je za teže i veće veslače, kojima će biti lakše rukovati njome. Također je možete napuniti dodacima i priborom za piknik u susjednom zaljevu. Budući da je nešto uža, manje je stabilna i prikladna je za sve one koji još nisu dovoljno vješti, i ne vjeruju si dovoljno, da bi kupili užu dasku.

Ploča za sup Shark Touring izrađena je pomoću posebne tehnologije Shark Fusion, koja koristi vulkanizaciju za spajanje pojedinih slojeva. Zbog kvalitete materijala, daska se ne savija, a dodatna neklizajuća i udobna EVA baza nudi najbolju potporu za vaša stopala, pa je ovaj sup najbolji izbor za dulje podvige.

SHARK Wasup 106

Sup daska Shark Wasup 106 djelo je slovenskog dizajnera i najkvalitetnija daska u ovom cjenovnom rangu. Ako dodamo dvogodišnje jamstvo proizvođača, ovo je jedan od boljih izbora u našoj širokoj paleti SUP dasaka.

Daska na napuhavanje izrađena je dvoslojnom tehnologijom fuzije. Njeno maksimalno ukupno opterećenje je 130 kg, a korisnici teški do 90 kg lako će se nositi s njome.

Daskom se ne samo lako rukuje na vodi, već je i vrlo praktična za nošenje na kopnu. Dvije osobe mogu ga lako nositi, iako udaljenost od vode može biti malo veća. Tome značajno doprinose dodatne ručke sprijeda i straga, koje su praktički nevidljive.

FIREFLAY iSUP 300 Com

Nakon isprobavanja Firefly iSUP 300 Com sup daske, otkriti ćete da vam ovo može biti dugogodišnji pratioc na vodi. Sup je napravljen od dvoslojne PVC konstrukcije koja pruža maksimalnu potporu i stabilnost prilikom veslanja.

Maksimalna dozvoljena težina korisnika je 130 kg, što vam daje dovoljno prostora za utovar dodatne opreme. Kompletna garnitura sastoji se od četvorodelnog vesla, sigurnosnog užeta, pokazivača pravca i dvosmerne pumpe. Pomoću nje ćete brzo i lako napuhati sup, a također ćete je lako nakon upotrebe spremiti u praktičnu torbu.

FIREFLAY iSUP 200 II

Doživjeti ćete nezaboravnu avanturu na vodi u vrućim letnim danima, zato odaberite sup dasku Firefly iSUP 200 II. Ona će vas brzo uvjeriti u svoja izuzetna svojstva i postati neizostavni element vašeg odmora na moru, jezeru, rjeci.

Ova kvalitetna sup daska na napuhavanje je garancija za puno zabave i adrenalina, jer je napravljena od najkvalitetnije jednoslojne PVC konstrukcije, koja nudi najbolju potporu za vaše noge. Također je pogodna za teže korisnike, do 100 kg.

Međutim, pošto je nešto kraća, ne postiže velike brzine i mogu je kontrolirati svi oni koji još uvjek nisu toliko samopouzdani na supu. Pored supa, set uključuje i veslo, konopac, pokazivač smjera i dvosmjernu pumpu koja nudi brzo i lako pumpanje. Kada vam nije potrebna, jednostavno je stavite u praktičnu torbu.

Uz Intersport do uzbudljivih avantura na supu!

Provođenje slobodnog vremena na moru, već dugo nije samo ležanje na plaži, jer se mnogi trude da odmor provedu što aktivnije. Stoga nije iznenađujuće što sup također postaje sve popularniji. Ako se razmišljate pridružiti svim ljubiteljima adrenalina na vodi, sada je pravo vrijeme da počnete razmišljati o kupovini. Zato ne okljevajte i pogledajte ponudu Intersporta!