Kampiranje

Nužna oprema za kampiranje u prirodi

Nužna oprema za kampiranje u prirodi, vam je svakako potrebna. Bez odgovarajuće opreme, najvjerojatnije ćete osjetiti manjak udobnosti tijekom kampiranja. Sve u svemu, brzo postaje jednostavnije i sigurnije ako uložite malo više vremena u planiranje takve aktivnosti na otvorenom.

Ako ste početnik u kampiranju, to vam može biti popriličan izazov. Prvo, morate se usredotočiti prvenstveno na osnove. Napravite popis osnovnih potrepština, naučite postaviti šator i unaprijed temeljito istražite prikladna mjesta za kampiranje.

Sigurnost i udobnost na prvom mjestu

Nepovoljni vremenski uvjeti mogu ugroziti osjećaj sigurnosti tijekom kampiranja u šatoru. Prije nego što krenete na put, svakako provjerite vremensku prognozu. Također se dobro pripremite za kišu ili oluju.

  • Za veću sigurnost i bezbrižnost, odaberite kvalitetan šator koji će biti malo skuplji, ali vas neće iznevjeriti – neće odletjeti i neće propuštati vodu. Izbor kvalitetne vreće za spavanje također je izuzetno važano.
  • Dobro je razmisliti o kupnji madraca na napuhavanje.

Nužna oprema za kampiranje u prirodi je svakako naglavna svjetiljka, koja vam ne smije nedostajati na popisu obvezne opreme i pribora. Vrlo se učinkovito koristiti bez ruku, u odnosu na baterijsku svjetiljku na telefonu. Kako su svjetiljke općenito vrlo izdržljive, one su prijekopotrebne za hitne slučajeve. Sa sobom ponesite još i komplet za prvu pomoć, razne alate i džepni nož za kampiranje.

k

n

Pretvorite kampiranje u nezaboravnu obiteljsku avanturu

Kampiranje može biti idealna prilika za obiteljsku zabavu i avanturu u prirodi. Djeca svoje slobodno vrijeme mogu provoditi s roditeljima. Ponesite sa sobom neke predmete s kojima se djeca mogu igrati – lopticu na napuhavanje, frizbi, karte i druge društvene igre.

Dobro ćete se pobrinuti za sigurnost djece, ako ih unaprijed temeljito podučite o prirodi. Na glavi bi trebali imati svjetiljke i uvijek imati pri ruci zviždaljku za nuždu.

c

Namještaj za kampiranje

Da vam provedeni odmor u prirodi bude još zabavniji, ljepši i ugodniji, morate se pobrinuti i za odgovarajuću vrstu namještaja. Stol i stolice za kampiranje definitivno su vrlo dobrodošao izbor.

Sklopivi namještaj, koji se brzo postavlja i posprema, izvrsno funkcionira. Isplati se ponijeti sa sobom ležaljku za dodatni užitak i popodnevni odmor.

š

Intersportovi finalisti

Dakle, ako ste početnik u kampiranju, ili je vrijeme da kupite novu opremu, pozivamo vas da pogledate cjelokupnu ponudu proizvoda za kampiranje Intersport.