Trčanje

Za nju samo trčanje u stilu!

Osnovna oprema za trčanje započinje odjećom za trčanje. Istina je da odjeća mora biti prvenstveno funkcionalna i udobna, ali sve više gledamo da je dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima. Ovaj je faktor možda važniji za žene, koje u odjeći za trčanje izgledaju ne samo sportski, već i elegantno i trendovski.

Danas ćete teško uočiti trkače u širokoj trenirci, klasičnoj majici ili u debelom džemperu. Naime, modne smjernice diktiraju živopisne i šarene kombinacije boja odjeće, u kojoj ćete se osjećati bolje, i pronaći dodatnu motivaciju za malo veće trkačke avanture. Pri odabiru odjeće za trčanje presudno je da se u njoj osjećate dobro. Tome značajno doprinose i njihov izgled i stil. Ako želite ići u korak s vremenom, ne biste trebali propustiti nekoliko komada odjeće za trčanje u svom ormaru, dostupnih u ponudi Intersport-a.

ADIDAS

Adidas je uvijek bio popularan brend moderne odjeće, koja prati najnovije modne stilove. Prekrasan ženski styling iz njihove kolekcije bit će savršen za vaš sljedeći trening trčanja, jer će vas impresionirati svojom kombinacijom boja.

Najviše će vam pomoći funkcionalna majica kratkih rukava u toplo žutoj boji. S njome ćete rado trčati i po malo lošijem vremenu. U kombinaciji s modernim dugim tajicama, koje će još više naglasiti žutu boju majice, zasjat ćete u punom sjaju. Istodobno, ne zaboravite na tenisice za trčanje, koje će definitivno biti hit nadolazeće sezone i učinit će da s njima izgledate još modernije.

Cl

n

NIKE

Poznata kvačica zaštitni je znak brenda Nike i može se naći na svoj odjeći i obući. Osim toga, to je i izvanredan modni dodatak, koji Nike odjeću čini još više modernijom i šik.

Ako svoj modni stil tražite u Nike kolekcijama, odaberite majicu za trčanje uskog kroja koja će naglasiti vaše obline. U tom komadu ćete se osjećati dovoljno opušteno, tako da ni rezultat trčanja nije doveden u pitanje. Ženske tajice za trčanje s grafičkim printom, i najnoviji model tenisica pružit će potpunu udobnost i veće samopouzdanje, dok ćete istovremeno biti odjeveni po posljednjoj modi.

Click

M

ENERGETICS

Ljubitelji sporta zasigurno znaju brend Energetics, čiji se proizvodi mogu pronaći u odjelu za fitnes, isključivo u Intersportu. Ove godine proširit će svoju misiju i ući u svijet trkača s novom kolekcijom odjeće, obuće i dodataka za trčanje.

Što dobivate od odjeće za trčanje Energetics? Proizvode brenda Energetics odlikuje visoka razina kvalitete, promišljen dizajn, ekološki prihvatljivi materijali i izvrstan omjer cijene i kvalitete. Sportska oprema dizajnirana s modernom tehnologijom i dizajnom, sinonim je za kvalitetan trening, pa će vam biti sjajan partner u postizanju ciljeva.

ASICS

Brend Asics također je uvijek proizvodio modnu odjeću koja prati najnovije modne trendove i atraktivna je na prvi pogled. A znamo da što je ljepša oprema, to ćemo se bolje osjećati!

Ovaj put njihova odjeća za trčanje impresionirat će vas u svojoj ljubičastoj boji. Karakterizira je umirujući učinak i stvara unutarnju ravnotežu, što je dodatni plus u svim vašim trkačkim avanturama. U kombinaciji s planiranim treningom i odabranim tajicama, majicom i tenisicama napravit ćete veliki korak naprijed prema boljem zdravlju kao i općoj dobrobiti.

UNDER ARMOUR

Under Armour je etablirani brend sportske odjeće kojoj vjeruju mnogi sportski asovi. Najveća prednost im je što nas uvijek iznenade novitetima, kojima se dive i najveće svjetske zvijezde.

U njihovoj kolekciji zasigurno ćete pronaći modernu odjeću za trčanje. Stoga ne propustite trendi majicu u kojoj ćete izgledati izuzetno atraktivno i kratke hlače u istom stilu. Izvrsna kombinacija sivoj boji, su bijelo ružičaste tenisice za trčanje, zbog kojih ćete izgledati sve samo ne dosadno.

m

m

Clic

Clic

MIZUNO

Obuća i odjeća Mizuno idealni su za sve one trkače koji traže najvišu kvalitetu i najnoviji stil. Osnovna karakteristika njihove odjeće za trčanje je sportska funkcionalnost, atraktivan izgled i upotrebljivost. S brendom Mizuno postizanje trkačkih ciljeva sigurno postaje puno lakše.

U kolekciji Mizuno pronašli smo odjeću za trčanje, za sve ljubitelje plave koja će odgovarati vašem stilu. Tu su ženske tenisice za trčanje u plavoj, i tajice u crnoj, a završni dodir daje i moderna jakna za trčanje u plavoj boji. Mizuno se pobrinuo da se osjećate uredno čak i dok se znojite, a kombinacija plave boje oslobodit će vašu fizičku napetost i ispuniti vas radošću.

Mnogi trkači misle da je trčanje puno bolje i učinkovitije u atraktivnoj opremi. Ako volite i modnu odjeću za trčanje, pronađite svoj stil u Intersportu koji će vas napuniti dodatnom energijom i dati dodatni motiv za trčanje. Sigurni smo da ćete zasigurno pronaći nešto prikladno i ugodno u širokoj paleti različitih marki.