Trčanje

Sonic 4 tenisice – za cestovno trčanje povećane udobnosti i odzivnosti

Nova tehnologija Opti-Vibe smještena u gornji dio tenisice nadograđuje pobjedničku liniju tenisica za cestovno trčanje.

U posljednjih nekoliko godina Salomon je pokazao da svoje znanje proizvođača obuće visokih performansi za trkače na neuređenim terenima i planinare može upotrijebiti i u svijetu trčanja asfaltom. Nakon što je dobio niz nagrada od visoko cijenjenih publikacija o trčanju u 2019. i 2020. Predstavljanjem tenisica za trčanje Sonic i Predict RA, Salomon je u proljeće 2021. dodatno nadogradio svoju ponudu.

Sonic 4 Balance dizajnirane su na način da trkači ne moraju birati između tenisica koje do savršenstva ne zadovoljavaju njihove potrebe. Sonic 4 Balance beskompromisne su tenisice opremljene vrhunskom amortizacijom i brzim odskokom.

Proglašene “Najboljim novim tenisicama 2020” od strane Runner’s World UK, Sonic 4 Balance koriste Salomonovu Opti-Vibe tehnologiju za iznimno smanjenje vibracija.

Također pomažu protiv umora mišića, a istovremeno osiguravaju živahno i odzivno trčanje. Fokusirana geometrijska os pomaže uravnoteženom, laganom prijelazu kontakta s tlom do stopala. Mekša mrežica i nova unutarnja konstrukcija osiguravaju udobnu, ali odzivnu tenisicu za trčanje. Nagib: 8 mm.

Sonic 4 Confidence su mekane, reaktivne tenisice za trening koja su dizajnirane da se osjećate ugodno i energično. Ova redizjanirana verzija pruža veću pouzdanost na asfaltu zahvaljujući sofisticiranoj mrežici i SensiFIT konstrukciji koja obuhvaća vaše stopalo.

Podstavljeni ovratnik i jezik čine da stopalima bude udobno, a tenisice se mogu pohvaliti i Opti-Vibe amortizacijom, koja pomaže u smanjenju umora mišića prigušivanjem neželjenih vibracija, tako da možete dulje trčati bez posljedica. Udobnost tenisica Confidence ne dolazi na štetu smanjene reaktivnosti. Svaki korak donosi živahni i prožimajući osjećaj svaki put kad doskočite, a zatim se odrinete od tla. Nagib: 10 mm.

Sonic 4 Accelerate najlakše su tenisice za trčanje u liniji. Ove izuzetno reaktivne tenisice idealne su za trening, u one dane kada planirate brže trčati i postići bolje rezultate. Accelerate koriste mekanu, prozračnu mrežicu, imaju izuzetno lagan ovratnik i jezik koji značajno smanjuju težinu tenisice. Poput Sonic 4 Balance i Sonic 4 Confidence i Sonic 4 Accelerate koriste Opti-Vibe tehnologiju za smanjenje vibracija, kada stopalo dođe u kontakt s tlom, smanjujući na taj način umor mišića, istovremeno pružajući živahno i reaktivno trčanje. Nagib: 6 mm.