Trčanje

Top 6 zimskih tenisica za trčanje

Top 6 zimskih tenisica za trčanje. Blato, snijeg, korijenje – koje cipele za trčanje odabrati? Kada se odmaknemo od uređenih staza, ulazimo u novu dimenziju trčanja. Raznoliko tlo pod nogama, padine i korijenje zahtijevaju od trkača da se više usredotoči na stazu. Pokret postaje dinamičniji, a svaki korak jedinstveniji. Ovakvom načinu trčanja prilagođene su i posebne vrste tenisica za trčanje po prirodnim terenima. Opremljene membranama, čak i u mokrom i hladnom dijelu godine, omogućuju mnoštvo užitaka u trčanju.

ADIDAS TEREX AGRAVIC TR

Tenisice, koje vole brdoviti teren. Izrađene od izdržljivih materijala, vole korijenje, kamenje i ostale karakteristike najzahtjevnijih terena. Naglasak je na čvrstom potplatu s nešto mekšom verzijom gume od planinarskih cipela, koji također pruža dobro prianjanje za mokrog ili suhog vremena. Tenisice Terrex Agravic TR opremljene su Goretex membranom koja sprječava prodor vode u unutrašnjost, a istovremeno osigurava prozračnost. Zbog toga su pravi izbor za trčanje u mokrom i hladnom dijelu godine.

ASICS GEL-FUJITRABUCO 8 GTX

Asics je svoju stručnost u trčanju, uspješno utjelovio u tenisicama za trčanje, na mokrom i zahtjevnom prirodnom terenu. Osma inačica modela Gel-Fujitrabuco definitivno će biti primijećena zbog atraktivnog vanjskog dijela, osim toga obiluje mnogim Asicsovim inovativnim tehnologijama, koje će pružiti udobnost, stabilnost i zaštitu. S idejom trčanja u svim uvjetima, tenisice su opremljene Goretex membranom. Posebna pažnja posvećena je i potplatu. Njegov agresivan dizajn, zajedno s tehnologijom Rock Protection Plate i specijalnom gumenom smjesom Asicsgrip, omogućuju siguran korak na raznolikim i ponekad nepredvidivim prirodnim terenima.

MIZUNO WAVE IBUKI 3 GTX

Mizuno Wave Ibuki 3 trail tenisica za trčanje, dizajnirana za trčanje izvan uređenih površina, kao i za svakodnevne šetnje. Gornji dio izrađen je od Gore-Tex membrane koja ne propušta vodu. Prikladne su i za planinarenje i šetnje. Membrana Gore Tex brine da unutrašnjost cipela bude suha u svakom trenutku.

BROOKS CASCADIA 15 GTX

Brooks Cascadia 15 GTX su tenisice za trčanje koje odlikuje iznimna stabilnost pri trčanju pa odlično funkcioniraju i na neravnom terenu. Tenisice su izrađene pomoću posebnog sustava Pivot Post koji brine za ublažavanje i stabilnost na neravnom terenu, ostaje uravnoteženo i stabilno, čak i pri svijanju potplata. Tenisice su unatoč robusnom dizajnu, za sve terene, lagane i savitljive, a uz to imaju izdržljiv i robustan donji dio potplata koji brine za stabilnost i dobro prianjanje uz podlogu. Uz to su opremljene membranom Gore Tex koja osigurava da unutrašnjost uvijek bude suha.

SALOMON SPEEDCROSS 5 GTX

Salomon je „svoj“ na prirodnom terenu, zbog toga su postavljeni visoki kriteriji prilikom dizajniranja novog Speedcrossa 5 GTX. Jedno od najprepoznatljivijih obilježja cipele je poseban uzorak potplata koji, čak i uz pomoć Salomonove gumene smjese Contagrip, pruža izvrsno prianjanje na blatnjavom, mokrom ili blago snježnom terenu. Gornjište tenisice, zajedno s posebnom konstrukcijom jezika, lijepo obuhvaća stopalo i prirodno se kreće s nogom. Potporu pruža Solomonova Sensifit tehnologija koja stabilizira stopalo tijekom trčanja po najzahtjevnijim terenima.

ADIDAS TERREX SKYCHASER GTX

Adidas Terrex Skychaser LT GTX u odlične ženske tenisice za planinsko trčanje. Opremljene su membranom Gore Tex koja brine da unutrašnjost uvijek bude suha. Izrađene su od izdržljivog i trajnog materijala koji može podnijeti najzahtjevnije uvjete. Potplat je izrađen od pjene Boost koja osigurava udobnost i povrat energije. Donji dio potplata je izrađen od gume Continental koja osigurava iznimno prianjanje na neravnom terenu.

Na našoj web prodavaonici pronađite još više tenisica za trčanje s Goretex membranom.