Trendovi

U posljednje su vrijeme sportski satovi postali obvezan pratitelj na raznim sportskim aktivnostima. Pružaju informacije o različitim parametrima tjelesne aktivnosti, koji su presudni kako za planiranje treninga, tako i za poznavanje procesa koji se odvijaju u ljudskom tijelu, kada se dovedemo do viših razina treninga. Zapravo je fantastično da tako mali uređaj na ruci, može toliko toga reći. Osim toga, sportski satovi su atraktivan modni dodatak i zaštitni znak aktivnog načina života.

 Polar Ignite

Polar Ignite je sportski sat za sportske „sladokusce“. Opremljen je mjeračem srčanih otkucaja i GPS-om. Naravno, nudi mnogo mogućnosti koje će vam pomoći da kontrolirate svoje aktivnosti. FitSpark je vaš svakodnevni vodič za fitness. Sleep Plus Stages prati kvalitetu vašeg sna. Serene, međutim, kontrolira vaše vježbe disanja. Uz to, nudi podatke o sagorijevanju kalorija, brzini otkucaja srca … Kompatibilan je s vašim pametnim telefonom, omogućuje analizu na vašem osobnom računalu i rad s Polar Clubom, gdje možete usporediti svoje uspjehe s drugim sportskim entuzijastima.

Garmin Fenix 5x Plus Sapphire

Iznimno robusni fēnix 5X Plus namijenjen je za sportaše i avanturiste na otvorenom koji žele vrhunski multisport proizvod za treniranje na zapešću. Radi se o našem prvomsatu iz serije fēnix koji sadrži senzor pulsnog oksimetra za mjerenje aklimatizacije na zapešću za uvid u zasićenost krvi kisikom na većim nadmorskim visinama. Ostale istaknute funkcije uključuju karte u boji TopoActive Europe na kojima se mogu izraditi rute, mjerenje pulsa na zapešću, player glazbe koji vam omogućuje pohranu i uživanje u najviše 500 pjesama te Garmin Pay, naše rješenje za beskontaktno plaćanje.

Suunto Spartan Sport Hr Baro

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro je sportski sat za razne sportove koji je opremljen GPS tehnologijom i mjeračem otkucaja srca, za aktivne sportaše u prirodi. FusedAlti tehnologija kombinira kompas i barometar, tako da ćete uvijek biti na pravom putu. Sat ima zaslon osjetljiv na dodir u boji i praktičan mjerač otkucaja srca na zglobu, zato je ovo pravi izbor za sve zaljubljenike u trčanje, vožnju biciklom i druge aktivnosti u prirodi.

Garmin Forerunner 45

Garmin Forerunner 45 spada u osnovniji model sportskog sata, ali još uvijek ima dovoljno analitičkih podataka, koji mogu biti korisni prilikom  treninga. Ovaj je sat stoga prikladniji za trkaće početnike koji se ipak sustavno bave svojim aktivnostima, i žele napredovati. Garmin Forerunner 45 opremljen je mjeračem otkucaja srca na zapešću i GPS-om, koji će vam pomoći u kontroli bitnih parametara kao što su brzina, tempo, udaljenost, sagorijevanje kalorija.