Dječje sandale

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 29

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 29

Stranica
24   60  

DJEČJE SANDALE

Dolaskom lijepog i toplog vremena napokon počinjemo koristiti otvoreniju obuću poput natikači, japanki i sandala. Sandale za djecu su prikladne za toplijem vremenske uvjete te su veoma udobna ljetna obuća. Sandale se lako obuvaju i izuvaju, osiguravaju zaštitu od vrućeg asfalta, stopalo diše te se u njima stopalo ne znoji. Sandale se koriste na plaži, prilikom hodanja u vodi, a sportske sandale mogu nositi sportaši za brojne sportske aktivnosti. Dostupni su i moderniji modeli sandala, pa ih djeca mogu nositi u šetnju gradom ili za odlazak na sladoled s prijateljima jer ih lako mogu kombinirati s ostatkom odjevne kombinacije, a istovremeno se osjećati ugodno i udobno. 

SANDALE ZA SPORTSKE AKTIVNOSTI

Sandale za sportske aktivnosti osiguravaju dobru potporu, sigurnost i izdržljivost. One se mogu koristiti prilikom šetanja po gradskim površinama ili po šumskim stazama, a možete ih nositi i za lakša planinarenja. Gumene sandale se koriste za vodene aktivnosti kao što je ulazak u vodu jer štite stopalo od susreta s kamenjem i drugim u vodi. Prilikom kupovine potrebno je voditi računa o njihovoj kvaliteti. One su većinom izrađene od ugodne, visokokvalitetne gume koja sprječava nakupljanje bakterija i time nastajanje neugodnih mirisa. Također mogu biti izrađene od kože za korištenje u slobodno vrijeme za šetanje po gradu. Sandale za djevojčice i dječake dostupne su u različitim bojama i uzorcima kojima možete naglasiti njihovu razigranu osobnost.

INTERSPORT

Poznati sportski brendovi kao što su Nike, Ipanema i McKinley nude veliki izbor sandala raznih boja, uzoraka i dizajna u svojem asortimanu. Intersport nudi široki asortiman papuča odličnog omjera kvalitete i cijene, a dostupne su dječje sandale na akciji kao i najnovije kolekcije. Nike sandale za djecu su veoma funkcionalne, a istovremeno su jednostavnog dizajna. Obuvaju se i izuvaju s lakoćom i odlično prianjaju stopalima. S njima će svaki korak biti udoban, a primjerene su i za različite aktivnosti.

Punjenje…