Ski hlače

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 68

24   60  
 1. Brugi YR1D, dječje skijaške hlače, crna

  2 boje

  Brugi YR1D, dječje skijaške hlače, crna
  27,49 EUR 54,99 EUR
  207,12 KN 414,32 KN
 2. Brugi YR1D, dječje skijaške hlače, plava

  2 boje

  Brugi YR1D, dječje skijaške hlače, plava
  27,49 EUR 54,99 EUR
  207,12 KN 414,32 KN
 3. Brugi YR1M, dječje skijaške hlače, crna

  3 boje

  Brugi YR1M, dječje skijaške hlače, crna
  27,49 EUR 54,99 EUR
  207,12 KN 414,32 KN
 4. Brugi YR1M, dječje skijaške hlače, plava

  3 boje

  Brugi YR1M, dječje skijaške hlače, plava
  27,49 EUR 54,99 EUR
  207,12 KN 414,32 KN
 5. Brugi YR1M, dječje skijaške hlače, roza

  3 boje

  Brugi YR1M, dječje skijaške hlače, roza
  27,49 EUR 54,99 EUR
  207,12 KN 414,32 KN

Proizvodi 1-24 od 68

24   60  

SKIJAŠKE HLAČE

U zimsko doba, kao i za brojne zimske aktivnosti veoma je važno dobro se zaštititi od hladnoće i nepovoljnih vremenskih uvjeta. Jedno od najpopularnijih zimskih aktivnosti je skijanje. Skijanjem se možete baviti profesionalno ili rekreativno, ali u svakom slučaju su vam potrebne kvalitetne i vodootporne skijaške hlače. Izuzetno je važno imati kvalitetan pulover ili termo majicu, izolacijske i izdržljive hlače, jaknu za skijanje te dobre i udobne pancerice. Odjeća za skijanje mora biti izrađena od kvalitetnih materijala koji su otporni na vodu i vjetar, koji su ugodni te vam osiguravaju toplinu čak i u najhladnijim vremenskim uvjetima.

BROJNE MODERNE TEHNOLOGIJE I KVALITETNI MATERIJALI

Hlače za skijanje su izrađene s modernim tehnologijama i kvalitetnim materijalima koji omogućavaju zaštitu od vjetra, vode i hladnoće te vas tako održavaju suhima i toplima u svim vremenskim uvjetima. Ski hlače moraju osigurati maksimalnu zaštitu i toplinu bez obzira koristite li ih u slobodno vrijeme kada i u gradovima padne snijeg i postane izuzetno hladno ili ju koristite za skijanje. Istovremeno vas ne smiju ograničavati u kretanju jer noge prilikom skijanja moraju biti slobodne. Skijaške hlače moraju biti vodootporne te brojne ski hlače imaju zaštitu na stražnjem dijelu i donjem dijelu nogavica koja sprječava prodiranje snijega u unutrašnjost i u pancerice te imaju patentne zatvarače na kraju nogavica kako bi se olakšalo obuvanje i izuvanje pancerica te time dodatno zaštitilo od prodiranja snijega. Hlače često imaju i kvalitetne naramenice koje osiguravaju da ostanu na mjestu te pružaju dodatnu zaštitu. Odlikuju i mnoštvom detalja koji su korisni za snježne uvjete. Tako imaju reflektivne elemente za bolju vidljivost u slabijim svjetlosnim uvjetima, vodootporne patentne zatvarače, brojne vodootporne džepove u koje možete pohraniti nužne predmete i još mnogo toga. Dostupne su skijaške hlače raznih boja i uzoraka tako da ćete moći pronaći baš one koja će najbolje prikazati vašu osobnost i stil, a možete ih kombinirati s jaknom istog izgleda ili se odlučiti na spajanje različitih boja i uzoraka kako bi se još bolje isticali na bijelim strminama.

OBLAČENJE U SLOJEVIMA

Najbolji način oblačenja za skijanje je u više slojeva jer vam to omogućava da dodajte ili mičete slojeve ovisno o vremenskim uvjetima na stazi. Najvažnije je da imate barem tri sloja na sebi. Jedan je donji u obliku donjeg termo rublja i čarapa, drugi je izolirajući koji čine termo majice ili flis pulovera s odgovarajućim donjim dijelom u obliku termo tajica te treći zaštitni. Zaštitni sloj predstavljaju hlače koje štiti od vanjskih elemenata. Danas se koriste moderni, tehnološki materijali koji su lagani, a istovremeno topli i izdržljivi. 

POZNATI BRENDOVI

U Intersportu, osim odličnih skija za muške i ženske osobe te druge opreme za skijanje poput naočala i kapa, možete pronaći široki asortiman skijaških hlača brojnih brendova kao što su McKinley, Colmar, Icepeak i brojnih drugih.

Punjenje…