Skije

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

Proizvodi 1-24 od 62

24   60  
 1. Elan PRIMETIME 22 SPORT PS + EL 10.0 GW, set all round skije, zelena

  1 boja

  Elan PRIMETIME 22 SPORT PS + EL 10.0 GW, set all round skije, zelena
  454,99 EUR 649,99 EUR
  3.428,12 KN 4.897,35 KN
 2. Head SHAPE 3.0 + PR 10 GW, set all round skije, bijela

  1 boja

  Head SHAPE 3.0 + PR 10 GW, set all round skije, bijela
  299,99 EUR 399,99 EUR
  2.260,27 KN 3.013,72 KN

Proizvodi 1-24 od 62

24   60  

SKIJE S VEZOVIMA

Danas je dostupan veliki izbor skija, vezova i druge opreme pa ponekad ni sami ne znate što je vama potrebno za skijanje. Za skijanje je potrebno imati nešto osnovne ski opreme. U to spadaju skije, skijaški štapovi, pancerice, skijaške naočale i kaciga. Skije moraju biti pouzdane i izrađene od kvalitetnih materijala. Prilikom biranja skija ili ski setova potrebno je voditi računa o vašoj visini i težini kao i o prethodnom znanju i tehnici skijanja. Skije su individualna oprema prilagođena upravo vama te je potrebno birati skije koje imaju određene karakteristike. One vam moraju odgovarati visinom tako da je vrh skije između nosa i brade, a za prvi put na snijegu mogu biti malo kraće. Ako volite skijati izvan uređenih staza ili skijate većom brzinom možete kupiti i nešto više skije. Skije se razlikuju i prema radijusima. Radijus je označen slovima ispod veza ili na repu skije te on označava koliki luk zavoja radi skija kada je na rubniku u idealnim uvjetima. Skije možete kupiti sa ili bez vezova, ali je svakako jednostavnije kupiti ski set. Ski setovi se sastoje od skija i vezova. Vezove morate individualno podesiti prema svojoj težini kako prilikom mogućeg pada skija ne bi ispala s pancerica. Prije nove skijaške sezone nemojte zaboraviti servisirati svoje skije te prilagoditi vezove jer su servisirane skije od ključnog značaja za ugodno i sigurno skijanje.

KVALITETA JE KLJUČNA

Skije moraju osigurati potpuni nadzor pri svim brzinama. Moraju biti lako vodljive bez obzira radi li se o slalomskim, veleslalomskim skijama ili kombinaciji. One često imaju takozvanu sendvič konstrukciju i drvenu jezgru te moraju osigurati torzijsku stabilnost. Skije mogu biti opremljene mnogim tehnologijama, ovisno o proizvođaču. Fischer skije, na primjer, imaju i karakterističnu tehnologiju Hole Ski odnosno rupu sa zatvorenim otvorom, koja osigurava smanjenu težinu u krivini skijanja te se tako poboljšava stabilnost skije. Različite vrste skija možemo svrstati u nekoliko kategorija i to prema terenu u kojem želite skijati. Tako su dostupne carving skije koje su namijenjene skijanju na uređenim stazama, all-mountain koje su namijenjene skijanju po uređenim stazama ali i izvan staze, na svježem snijegu. Dostupne su i freeride skije koje su primjerene za skijanje većim brzinama sa skokovima te turno skije koje su primjerene za planinarenje na skijama. Prilikom izbora skija, važno je vaše prethodno iskustvo u skijanju. Početničke skije su lakše i savitljivije kako bi bolje savladavali zavoje te su izrađene od materijala koji se brže troši. Zatim postoji razlika između ženskih i muških skija. Ženske skije su lakše i mekanije. Dječje skije moraju biti namijenjene učenju i savladavanju skijanja te u skladu s time lagane i jednostavne za upravljanje.

POZNATI BRENDOVI

U Intersportu, osim kvalitetne skijaške odjeće poput jakni i hlača, možete pronaći široki asortiman odličnih skija za muške i ženske osobe te druge opreme za skijanje poput naočala i kaciga, ali i kvalitetnih i funkcionalnih torbi za pohranjivanje pancerica ili skija. Dostupne su skije različitih boja, uzoraka i modela tako da možete pronaći one koje će odgovarati vašem stilu i osobnosti ili one koje će odgovarati vašoj ostaloj opremi. U Intersportu su dostupni brojni sportski brendovi koji nude veliki izbor skija i ski setova. Među najpopularnijima su Elan, Fischer, Atomic, Salomon i brojni drugi. Fischer ski oprema popularna je među zimskim sportašima zbog svojih inovativnih proizvoda za alpsko i nordijsko skijanje. Fischer je sinonim za kvalitetu u sportu te nude ponešto za svakoga. Salomon ski oprema poznata je po svojim vrhunskim pancericama, ali i drugom zimskom opremom. Specijalizirani su za zimske i ljetne sportove te njihove proizvode koriste neki od najboljih sportaša na svijetu. Elan ski oprema odlikuje tehnološki naprednim proizvodima i inovativnim dizajnom. Elan razvija proizvode vrhunske kvalitete, od torbi za pancerice do vrhunskih kompleta skija s vezovima.

Punjenje…