Sadržaj

Rolanje, skateboarding

Škola je već počela punom parom. Kako bi školski dan započeo opušteno i lagano te kako bi se izbjeglo jutarnje kašnjenje, priušti si miran, no zanimljiv put do škole. Možda na putu još sretneš i novu simpatiju. 😊 Tako ćeš izbjeći prenatrpane autobuse, a i roditelji će biti sretni jer ih ne gnjaviš vožnjom automobilom te će uštedjeti nešto vremena i možda izbjeći gužvu. Možeš jednostavno nabaviti vlastito prijevozno sredstvo i do škole stići u svojem ritmu.

Obuj role, odaberi običan skateboard ili longboard, romobil na struju ili vlastiti pogon i stići ćeš u školu dobrog raspoloženja i s frizurom koju su kreirali češalj i vjetar. Ne samo da ćeš se na putu do škole dobro razbuditi, nego će kretanje aktivirati tvoje tijelo i um te će početak školskog dana biti pun energije!

Romobil

Ako ravnoteža nije tvoj najbolji prijatelj, radije se odluči za romobil koji je jednako brz i jednostavan za vožnju na manje ili veće udaljenosti. Da, trenutačno su najviše cool električni romobili! Uz njih do željene lokacije stižeš iznimno brzo i na putu do cilja ne trošiš previše energije.

Skateboardi

Longboard i ostale vrste skateboarda pogodniji su za kraće udaljenosti, a na njima možeš izvoditi i malo više akrobacija te na brzinu pokazati cool sliku na dasci, pa je i drugi jednostavno moraju vidjeti. No istina je kako skateboard postaje uistinu tvoj tek kada ga istrošiš po svome.

Bicikl

Naravno, ne treba zaboraviti ni bicikl. S njim ćeš brzo stići do cilja i možda te privuče napraviti još koji krug.

Sigurnost

U svakom slučaju, a naročito ako te pogodila Amorova strelica, na glavu stavi kacigu jer glava nije lopta! Pri odabiru kacige važna je prava veličina, a onda možeš birati u moru boja, oblika i simpatičnih grafika.

I ne zaboravi da s takvim prijevozom također doprinosiš čišćem okolišu.

U Intersportu i internetskoj trgovini www.intersport.hr dobro su opskrbljeni svim rekvizitima, a također možeš pronaći i svoj novi izgled. 👌