Sadržaj

Trendovi

Anta-sportska moda za svaki dan! Sportska moda danas je iznimno raznovrsna i nudi nam širok spektar udobne odjeće. Sportske majice, trenirke i ostale majice postale su sastavni dio odjeće za svaki dan i pritom su nam na raspolaganju brojne robne marke – a među njima je i Anta.

Što morate znati o robnoj marki Anta?

Premda je robna marka Anta možda nešto manje poznata na našem tržištu, ali s nama je još od 1991. godine kad ju je utemeljila tvrtka Anta Sports Products Limited. Anta se od samih početaka bavi proizvodnjom i prodajom različitih sportskih proizvoda, uključujući sportsku obuću, odjeću i ostale dodatke.

Anta je vodeća kineska sportska marka posvećena pružanju funkcionalnih, profesionalnih i tehnološki najnaprednijih sportskih proizvoda za različite potrebe. U njihovoj ponudi nalazimo kvalitetnu sportsku odjeću i obuću za omiljene sportske aktivnosti, ali i za svakodnevne modne kombinacije.

Ako volite sportski stil oblačenja, odjeća Anta kao stvorena je za vas. U ponudi Intersporta ne propustite trendovske sportske hlače, majice dugih rukava, majice sa zatvaračem i majice kratkih rukava poznate po udobnosti i kvaliteti. Robna marka Anta pobrinut će se za klasičan sportski izgled i potpunu udobnost.

Majice s kapuljačom i majice sa zatvaračem Anta za potpunu udobnost u svim vremenskim uvjetima

Iznimno omiljene majice s kapuljačom u posljednje su vrijeme nezaobilazan dio ženske i muške garderobe. Za njih se zna da nisu samo udobne nego i moderne, a to uključuje i majice s kapuljačom i majice sa zatvaračem Anta. Riječ je o ugodnom svakodnevnom odjevnom predmetu koji možete odjenuti za rekreaciju ili provođenje slobodnog vremena kod kuće.

Majice dugih rukava i majice s kapuljačom robne marke Anta napravljene su od udobnog mješovitog tkanja, što doprinosi ugodnom osjećaju tijekom nošenja, a u kombinaciji s funkcionalnim krojem značajno pridonosi potpunoj udobnosti.

Na raspolaganju su brojni modeli različitih nijansi i s različitim grafičkim rješenjima koja odišu mladenaštvom. Majice dugih rukava i one s kapuljačom bez problema možete kombinirati s trapericama, sportskim hlačama ili donjim dijelom trenirke, pa ih time i s lakoćom uklapate u svoju garderobu.

Majice s kapuljačom i majice sa zatvaračem Anta zasigurno su najbolji izbor za potpunu udobnost u svim vremenskim uvjetima, a posebno su namijenjene svima koji vode aktivan život.

Duge hlače Anta za sport i slobodno vrijeme

Sportske su duge hlače ljubiteljicama i ljubiteljima sporta među omiljenijim odjevnim komadima za svaki dan. Riječ je o odjevnom predmetu koji možete odjenuti za sportske aktivnosti, provođenje slobodnog vremena ili šetnju gradom. Jednostavan i sportski izgled lakoćom postižete i dugim sportskim hlačama Anta.

Donji dijelovi trenirke Anta napravljeni su od mješavine najkvalitetnijih materijala koji su mekani i ugodni na dodir te će vas zasigurno osvojiti svojom udobnošću. Kako u njihovoj ponudi možete birati među brojnim različitim krojevima i nijansama, bez problema ih možete odjenuti u različitim prigodama.

Ženskim i muškim dugim hlačama Anta zasigurno ćete postići još više sportski izgled. Zahvaljujući jedinstvenom modnom stilu, u njima ćete bez problema obavljati i svakodnevne gradske obaveze.

Majice s kratkim rukavima Anta – funkcionalnost i udobnost tijekom cijele godine

Majice s kratkim rukavima vjerojatno su najčešći komad garderobe jer ih nosimo praktički tijekom cijele godine. Prikladne su za različite sportske aktivnosti, ali i za kućnu upotrebu, dok u kombinaciji s trapericama stvaraju jednostavan sportski izgled.

Pri odabiru sportskih majica vrlo je važno birati majice od kvalitetnih materijala, a to vas ne treba brinuti ako odaberete majice s kratkim rukavima. Prije svega dobivate kvalitetne materijale i jedinstven sportski stil koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Naime, majice su napravljene od mekih materijala, a njihov kroj osigurava potpunu opuštenost i udobnost pri nošenju.

Za privlačan izgled majica brinu se različite nijanse i atraktivna grafička rješenja koja su istovremeno neupadljiva, elegantna i prikladna za različite prigode. Odlično se slažu s trapericama ili sportskim hlačama te stvaraju jedinstven sportski izgled za svaki dan.

S vama na svakom koraku, svaki dan u godini!

Provjerite ponudu u Intersportu i odaberite jedan od brojnih odjevnih predmeta robne marke Anta. Zasigurno ćete ubrzo primijetiti kako su među nezaobilaznim komadima vaše svakodnevne odjeće.