Sve za nezaboravne noći pod zvijezdama

Idemo na put

Osjetite vjetar u kosi i zaboravite na brige dok se krećete prema odredištu.

Za bezbrižna putovanja biciklom ili motociklom odaberite McKinley Travel opremu za kampiranje, koja je stvorena za nomade na cesti. Osim kvalitete karakterizira mala težina te su svi proizvodi dizajnirani tako da zauzimaju što manje prostora.
Provjerite ponudu šatora, vreća za spavanje, prostirki, stolica i sklopivih spremnika koji će vašu sljedeću noć pod zvijezdama učiniti još udobnijom.

Savjeti za kampiranje s našega bloga

Što je sve potrebno za bezbrižno kampiranje s djecom?

U današnje doba djeca sve manje i manje borave u prirodi. Brojna istraživanja su pokazala kako odvojenost od prirode ima negativan utjecan na psihofizičko zdravlje djece, ali i odraslih. Jedan od najboljih načina da se cijela obitelj ponovno poveže s prirodom i boravi više na otvorenom je kampiranje.

Pročitaj više
Što je sve potrebno ponijeti na kampiranje?

Brojni su razlozi zbog čega je kampiranje toliko omiljeno. Prije svega je znatno jeftiniji način boravka na pojedinoj destinaciji od, primjerice, iznajmljivanja apartmana ili hotelske sobe. No, bazno je to tek početni razlog zbog čega se pojedinci odluče za kampiranje. Jednom kada ga isprobaju, mnogi ne mogu zamisliti drugačiji način putovanja i noćenja u prirodi.

Pročitaj više
Šatori za avanturiste

Oni najodvažniji zaljubljenici u prirodu u biti su pravi kampisti, koji su sve glavne zakonitosti preživljavanja u prirodi naučili još kao djeca. Zato se tamo osjećaju kao kod kuće i sigurno. I zato se često odvaže utaboriti duboko u divljini, daleko od urbanih sredina i civilizacije.

Pročitaj više
Kako kampiranje učiniti privlačnijim za djecu?

Razmišljate li odvesti djecu na kampiranje? Mnogi ljudi možda misle da je kampiranje s malom djecom iscrpljujuće. No, kada ga jednom zajedno doživite, vrlo brzo će to postati najbolji način za provođenje odmora i slobodnog vremena kojeg se nećete htjeti odreći.

Pročitaj više
KAMPIRANJE SA DJECOM

Pročitaj više
NUŽNA OPREMA ZA KAMPIRANJE U PRIRODI

Pročitaj više
KAMPIRANJE UDVOJE -BEZBRIŽNA AVANTURA SA ŠATOROM

Pročitaj više
Učinkovit odabir pravog tipa šatora

Pročitaj više
Idete na kampiranje? To su stvari, koje ne smijete zaboraviti

Pročitaj više
Kampiranje- da ili ne ?

Pročitaj više
10 razloga za kampiranje
10 razloga za kampiranje

Pročitaj više