Ženske bermude

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

12 Proizvodi

24   60  

12 Proizvodi

24   60  

ŽENSKE BERMUDE

Dolaskom toplijeg vremena žene počinju nositi majice kratkih rukava, kvalitetnu otvoreniju obuću te kraće hlače koje osiguravaju fleksibilnost, slobodu kretanja i osjećaj prozračnosti. Bermude su kratke hlače do koljena ili ispod koljena koje su izrađene od različitih prirodnih ili umjetnih materijala. Materijal može biti deblji ili tanji te se bira ovisno o tome kada ćete bermude nositi. Također su dostupni različiti krojevi, modeli i boje koji odgovaraju svakome.

RAZNOVRSNOST BERMUDA U SVIM PRILIKAMA

Ženske bermude su popularne ljeti jer su lagane, prozračne te izrađene od materijala koji omogućavaju brzo sušenje te sprječavaju nastajanje neugodnih mirisa. One ističu žensku figuru te se mogu nositi tijekom sportskih aktivnosti, ali i u slobodno vrijeme za odlazak u šetnju gradom, na ljetnu večeru ili za opuštanje kod kuće. Bermude se najčešće nose za sportske aktivnosti kao hlače za golf ili bermude za planinarenje. Bermude za planinarenje izrađene su od tehničkih materijala koji su otporni na vodu, vodootporni, veoma izdržljivi te imaju mnogo džepova u koje možete pohraniti sve predmete koji su vam potrebni tijekom planinarenja.

IZBOR MATERIJALA I BOJA

Bermude se mogu kombinirati uz razne stilove odjeće te možete birati između užih i širih krojeva, različitih boja i materijala. Za sportske aktivnosti žene često nose tajice, stretch hlače ili bermude. Materijal od kojih su bermude izrađene određuje njihovu namjenu. Bermude izrađene od prirodnih materijala kao što je pamuk namijenjene su za slobodno vrijeme jer osiguravaju fleksibilnost, prozračnost i izdržljivost. Bermude namijenjene za sport i treniranje izrađene su od tehničkih, funkcionalnih i kvalitetnih materijala koji su vodootporni, brzo se suše, uklanjaju vlagu te sprječavaju nastajanje neugodnih mirisa tijekom intenzivnih aktivnosti. Najčešće se koristi poliester uz brojne druge moderne tehnologije koje pružaju najbolje karakteristike.

INTERSPORT BRENDOVI

U Intersport trgovini može se pronaći široki asortiman ženskih bermuda različitih cjenovnih kategorija i kvalitete. Među najpoznatijim sportskim brendovima su naravno Nike i Adidas. Nike bermude su popularne zbog svoje izuzetne kvalitete u čijim modelima će uživati svi koji se profesionalno ili rekreativno bave sportom, kao i oni koji vole nositi bermude u slobodno vrijeme. Adidas bermude su pak ukrašene s legendarne tri crte te time čine atraktivni i prepoznatljivi izbor za sportske aktivnosti i slobodno vrijeme.

 

Punjenje…