Ženske tenisice za tenis

Prikazuju se 0 proizvodi.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji omjer kvalitete i cijene

10 Proizvodi

24   60  
 1. Joma ACE LADY 2319, ženske tenisice za tenis, ljubičasta

  1 boja

  Joma ACE LADY 2319, ženske tenisice za tenis, ljubičasta
  67,99 EUR 84,99 EUR
  512,27 KN 640,36 KN
 2. K-swiss EXPRESS LIGHT 3 HB, ženske tenisice za tenis, bijela

  1 boja

  K-swiss EXPRESS LIGHT 3 HB, ženske tenisice za tenis, bijela
  103,99 EUR 129,99 EUR
  783,51 KN 979,41 KN
 3. Adidas COURTJAM CONTROL W, ženske tenisice za tenis, bijela

  1 boja

  Adidas COURTJAM CONTROL W, ženske tenisice za tenis, bijela
  65,09 EUR 92,99 EUR
  490,42 KN 700,63 KN
 4. Asics SOLUTION SPEED FF 2 CLAY, ženske tenisice za tenis, plava

  1 boja

  Asics SOLUTION SPEED FF 2 CLAY, ženske tenisice za tenis, plava
  95,56 EUR 159,26 EUR
  720,00 KN 1.199,94 KN

10 Proizvodi

24   60  

ŽENSKE TENISICE ZA TENIS

Tenis je sport s mnogo brzih zaustavljanja i brzih pokreta te je mnogo bočnih kretanja. Stoga je važno imati obuću koja je dizajnirana tako da pruža maksimalnu potporu stopalu i da bude izdržljiva. Ako pitate tenisačice koji je, uz reket, najvažniji dio opreme, one će jednoglasno odgovoriti da su to tenisice za tenis, odnosno kvalitetna obuća u kombinaciji sa odgovarajućim čarapama. Nema ničeg goreg od stvaranja žuljeva usred važnog teniskog meča, zbog pogrešnih tenisica, ili ako proklizavate i izgubite tlo pod nogama zbog lošeg potplata. Ovo su sve razlozi zbog kojih se treba obratiti velika pažnja na izbor tenisica.

POTPLAT SE BIRA PREMA POVRŠINI NA KOJOJ IGRATE

Tenisice za igru na šljunku imaju drugačiji potplat od tenisica za tenis u dvorani ili za tenis na tvrdoj podlozi. Potplat za igranje na tvrdim terenima najčešće ima potplat s uzorkom riblje kosti koji osigurava odlično prianjanje podlozi. Takva obuća često ima i međupotplat koji pomaže pri prijenosu energije na svaki vaš korak. Potplat na travnatim površinama ima sitne čepiće koji omogućavaju odlično prianjanje na podlozi koja može biti i skliska. Važno je i jeste li rekreativka ili profesionalka. Rekreativne tenisače biraju što udobnije modele, koji i dalje nude zadovoljavajući nivo bočne stabilnosti, dok potplat omogućava dobro prianjanje. Profesionalne tenisače pak biraju najbolje dostupne modele koji nude mnogo tehnologija, udobnost, izdržljivost te su izrađene od kvalitetnih materijala.

INTERSPORT IZBOR

U Intersportu vam je dostupan veliki izbor tenisica za tenis različitih cjenovnih kategorija brojnih sportskih proizvođača. Među najpoznatijim brendovima su Adidas, Nike, Wilson i Asics. Wilson osim sportskih rekvizita i loptica izrađuje i brojne dodatke i dodatnu opremu za različite sportove. Wilson tenisice će oduševiti sve tenisačice koje žele obuću progresivnog izgleda te imaju brojne tehnologije koje osiguravaju odlično ublažavanje i odzivnost tenisica.  

 

Punjenje…